Αρχική Αθλητικά Νέα Στα μαύρα το ποδόσφαιρο του Ισραήλ: Νεκρός ο Lior Assulin από επίθεση...

Στα μαύρα το ποδόσφαιρο του Ισραήλ: Νεκρός ο Lior Assulin από επίθεση της Χαμάς στο πάρτι γενεθλίων του

Στα μαύρα ντύθηκε το ποδόσφαιρο του Ισραήλ καθώς έσβησε στο πάρτι γενεθλίων του ο Ισραηλινός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Lior Assulin ύστερα από σφοδρή επίθεση της Χαμάς. Να σημειώσουμε ότι ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής πέρασα κι από την Κύπρο καθώς αγωνίστηκε με την φανέλα του Απόλλωνα καταγράφοντας 8συμμετοχές.

Το ρεπορτάζ από μέσο του Ισραήλ:

Ο Lior Assulin,ο οποίος γιόρτασε τα 43α γενέθλιά του την Παρασκευή δολοφονήθηκε σε μια κόλαση στο πάρτι του σε θέρετρο στο νότιο Ισραήλ.

Η σφοδρή επίθεση της Χαμάς χθες (Σάββατο) στο Ισραήλ στοίχισε ζωές και στον κόσμο του αθλητισμού. Ο Lior Assolin, δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στη φύση στο νότο, όταν το σώμα του βρέθηκε μετά από πολλές ώρες αναζήτησης και χωρίς επαφή με την οικογένειά του.

Περίπου 50 τρομοκράτες ήρθαν στην περιοχή του πάρτι και δολοφόνησαν πολλούς πολίτες, συμπεριλαμβανομένου του 43χρονου πρώην ποδοσφαιριστή. Ο πρώην επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του στη Μακάμπι Χερζλίγια το 1997 και αργότερα έπαιξε στις Μακάμπι Πέταχ Τίκβα, Μπνέι Σαχνίν, Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και Μπνέι Γιεχούντα. Το 2007 μετακόμισε στη Χάποελ Τελ Αβίβ και από εκεί στον Απόλλωνα Λεμεσού το 2008.