Αρχική Πρόταση Στην Κύπρο για πρώτη φορά ο διεθνούς φήμης σεφ Jamie Oliver –...

Στην Κύπρο για πρώτη φορά ο διεθνούς φήμης σεφ Jamie Oliver – θα επισκευτεί Λεμεσό & Λευκωσία

Στην Κύπρο βρίσκεται για πρώτη φορά ο καταξιωμένος και διεθνούς φήμης σεφ, Jamie Oliver.

Τον σεφ θα υποδεχτούν οι ομάδες των δύο εστιατορίων του στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, σήμερα θα βρίσκεται στο εστιατόριό του στη Λευκωσία, το Jamie’s Italian, όπου το παρών τους θα δώσουν και άλλοι συνεργάτες από το νησί.

Υπενθυμίζεται ότι, η πρώτη επένδυση του γνωστού σεφ στην Κύπρο ήταν το 2016, με το άνοιγμα Jamie’s Italian στην πρωτεύουσα. Το εστιατόριο, χαρακτηρίζεται ως η επιτομή της casual dining εστίασης, προσφέροντας στον επισκέπτη ένα πρωτόγνωρο ταξίδι στην αυθεντική ιταλική κουζίνα.

Μετέπειτα, ο Jamie Oliver επέλεξε να αφήσει τη σφραγίδα του και στη Μαρίνα Λεμεσού. Έτσι, τον Αύγουστο του 2022 άνοιξε το εστιατόριο Jamie Oliver Kitchen. Αποτελεί το πρώτο εστιατόριο στο είδος του σε ολόκληρη την Ευρώπη και στοχεύει σε μια ολοκαίνουργια γευστική εμπειρία, σε ένα μοντέρνο και ταυτόχρονα χαλαρό εστιατόριο, φιλικό προς όλες τις γεύσεις και τα γούστα, ενώ μέχρι στιγμής έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία.

Ο Jamie Oliver θεωρείται ένα παγκόσμιο φαινόμενο στον τομέα του φαγητού. Κατά τη διάρκεια των 23 χρόνων τηλεοπτικής αλλά και εκδοτικής του καριέρας, κατάφερε να πωλήσει πάνω από 48 εκατομμύρια βιβλία παγκοσμίως, ενώ τον έχουν παρακολουθήσει τηλεοπτικά περίπου 67 εκατομμύρια κόσμος να φτιάχνει και να δημιουργεί νόστιμες συνταγές από το μηδέν.