Αρχική Τελευταία Νέα Στην τελευταία του κατοικία ο Μαραντόνα – Επεισόδια στο λαικό προσκύνημα

Στην τελευταία του κατοικία ο Μαραντόνα – Επεισόδια στο λαικό προσκύνημα

Επεισόδια ξέσπασαν έξω από την Casa Rosada στο Μπουένος Άιρες εκεί όπου είχε τεθεί η σορός του Ντιέγκο Μαραντόνα για λαικό προσκύνημα. Εκατοντάδες άτομα πήδηξαν τους φράκτες για να προσεγγίσουν πιο γρήγορα το κυβερνητικό μέγαρο προκειμένου να αποχαιρετίσουν το ίνδαλμά τους.
Η αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα και πλαστικές σφαίρες για να τους απωθήσει.Για λόγους ασφαλείας-η κυβέρνηση αποφάσισε να διακόψει δύο ώρες νωρίτερα το λαϊκό προσκύνημα. Υπό τη συνοδεία πάρα πολλών περιπολικών και μοτοσικλετών της αστυνομίας η πομπή με τη σορό του Μαραντόνα πέρασε από τη λεωφόρο Πασέο Κολόν. Χιλιάδες κόσμου στοιβάζονταν δεξιά κι αριστερά από το δρόμο για να «αποχαιρετήσει» το «χρυσό παιδί» της Αργεντινής και άσο του ποδοσφαίρου.
Λίγες ώρες αργότερα η σορός του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έφτασε στην τελευταία της κατοικία στο νεκροταφείο χαρδίν της Bella Vista. Δίπλα στις σορούς της μητέρας και του πατέρα του ο θεός του ποδοσφαίρου Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα ετάφη σε ιδιωτική τελετή παρουσία της οικογένειας και ελάχιστων κοντινών του ανθρώπων.Ο Ντιεγκίτο άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Τετάρτης μετά από έμφραγμα σε ηλικία 60 ετών.