Αρχική BusinessNews Στις Υπεραγορές Αλφαμέγα μυρίζει ήδη Χριστούγεννα

Στις Υπεραγορές Αλφαμέγα μυρίζει ήδη Χριστούγεννα

Θα ζήσουμε και φέτος της μαγεία της πιο χαρούμενης εποχής του χρόνου. Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα μάς βάζουν στο κλίμα με το νέο τους τηλεοπτικό σποτ

 

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ήδη αρχίσει και οι Υπεραγορές Αλφαμέγα μάς υπενθυμίζουν τη μαγεία που περιβάλλει την πιο χαρούμενη εποχή του χρόνου με το χριστουγεννιάτικο τους τηλεοπτικό σποτ.

Πρωταγωνιστές μία παρέα παιδιών, τα οποία βλέπουν τον κόσμο μέσα από τη δική τους αθώα ματιά. Οι μηχανές self-checkout εντός των Υπεραγορών Αλφαμέγα μοιάζουν στα μάτια τους με «ρομπότ από το μέλλον που σε βοηθάνε και… σου μιλάνε» και το συνεργείο απολύμανσης με «διαστημάνθρωπους, που νομίζουν ότι δεν τους βλέπει κανείς».

ΒΙΝΤΕΟ:

Με τις πρωτοφανείς συνθήκες που βιώνουμε λόγω της πανδημίας και τα περιοριστικά μέτρα που παραμένουν σε ισχύ, χρειαζόμαστε τώρα, όσο ποτέ άλλοτε, λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων, περνώντας ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ανταλλάζοντας δώρα, ευχές και λιχουδιές και απολαμβάνοντας τη ζεστασιά και τη θαλπωρή του σπιτιού μας.

Εδώ στις Υπεραγορές Αλφαμέγα βλέπουμε τον κόσμο τόσο μαγικό, όσο τον βλέπουν τα παιδιά.

Ζήστε μαζί μας τη μαγεία των Χριστουγέννων!