Αρχική BusinessNews Στους αιθέρες και πάλι οι Κυπριακές Αερογραμμές

Στους αιθέρες και πάλι οι Κυπριακές Αερογραμμές

@ πρόβατο

Φίλε μου, εν έτη 2016 έχει κόσμο που εργάζεται για 500 ευρώ το 8ωρο. Αν αυτό δεν σου λέει ότι έχουμε εργασιακά δικαιώματα του Μεσαίωνα και σε απασχολεί το όνομα “σοσιαλισμός΄” τότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

Είναι γεγονός, μια δημόσια υπηρεσία σου παρέχει δικαιώματα περισσότερα από μια ιδιωτική, και ακριβώς γι αυτό τον λόγο ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να στηρίζαμε το δημόσιο πολύ περισσότερο!

Στο δημόσιο είμαστε κυρίαρχοι του εαυτού μας, με μισθό και με δικαιώματα. Στις ιδιωτικές υπηρεσίες καταντήσαμε εργαζόμενοι πίθηκοι χωρίς μισθό και χωρίς δικαιώματα.

Και είμαστε τόσο βλάκες που αντί να διαμαρτυρηθούμε τους λέμε: “καλά μας κάμνετε, είμαστε άπληστοι και στερήστε μας κι άλλο τα δικαιώματά μας”

Αν αυτό σου αρέσει τότε υπάρχουν δύο ενδεχόμενα:

α. είσαι μαζοχιστής και σου αρέσει να σου στερούν τα δικαιώματα και τον μισθό (για να το παίζεις απλά μάγκας ότι σώνει τζαι καλά εργάζεσαι παραπάνω από τους δημόσιους υπαλλήλους)

β. είσαι κανένα καθαρόαιμο κομματόσκυλλο του συναγερμου, που σωστά κάμει, λάθος κάμει στηρίζεις τον.

γ. είσαι και σύ κανένας βολεμένος καρχαρίας που ζείς πας την ράσχη μας.

Ποντάρω στο β.

Υ.Γ. Ούτε με απασχολεί ούτε αν το ονομάσεις σοσιαλισμό, ούτε αν το ονομάσεις καπιταλισμό ούτε αν το ονομάσεις αναρχοκομμουνισμό ούτε αν το ονομάσεις γιαννή που τα κάζια. Η ουσία είναι να έχουμε δουλειά και δικαιώματα ΟΛΟΙ μας….