Αρχική Εκδηλώσεις Ένα μοναδικό Φιλανθρωπικό “STREET” Fashion Show στη Μαρίνα Λεμεσού!

Ένα μοναδικό Φιλανθρωπικό “STREET” Fashion Show στη Μαρίνα Λεμεσού!

Anticancer_Charity_Fashion_Show_2022_2.jpg

Η Μαρίνα Λεμεσού θα υποδεχθεί τον Οκτώβριο με το Street Palette Charity Fashion show

την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 στις 19:00.

 

Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου σε συνεργασία με την Boutique ERES+ και το κατάστημα KOUROSS διοργανώνουν ένα διαφορετικό Φιλανθρωπικό “STREET” Fashion Show στη Μαρίνα Λεμεσού. Θα παρουσιαστούν όλες οι τάσεις της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022 – 2023, σε ένα πανέμορφο σκηνικό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην οροφή του χώρου στάθμευσης της Μαρίνας Λεμεσού, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 στις 19:00.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις της μόδας αλλά ταυτόχρονα θα διασκεδάσουν με μουσική από τους μοναδικούς DJ Asimenos και DJ Kikis. Παρουσιάστρια της βραδιάς η Ζώη Αυγουστή. Φιλική συμμετοχή από τους μουσικούς Χριστίνα Αβερκίου και Σπύρο Αριστείδου.

Όλα τα καθαρά έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου. Η τιμή του εισιτήριου ανέρχεται στα €30 και η προπώληση αυτών γίνεται στο eshop του Συνδέσμου www.anticancersociety.org.cy και στα γραφεία του Συνδέσμου στη Λεμεσό (τηλ. 25372990).  

Σημαντικό να αναφερθεί πως δεν θα υπάρχουν εισιτήρια στην είσοδο.

Η  Μαρίνα Λεμεσού είναι περήφανα ένας από τους χρυσούς χορηγούςτης εκδήλωσης και έχει την τιμή να στηρίζει διαχρονικά το φιλανθρωπικό έργο του συνδέσμου και να φιλοξενήσει με χαρά τις εκδηλώσεις του.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου στο +357 25 372 990 ή κάντε κλικ στη σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook.

Anticancer_Charity_Fashion_Show_2022_2.jpg