Αρχική Τελευταία Νέα Σύλληψη 24χρονου για κλοπή τσάντας από υπεραγορά η οποία περιείχε μεγάλο χρηματικό...

Σύλληψη 24χρονου για κλοπή τσάντας από υπεραγορά η οποία περιείχε μεγάλο χρηματικό πόσο

Η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη 24χρονου αναφορικά με την διερεύνηση υπόθεση κλοπλής τσάντας αξίας 500 στην οποία υπήρχε εντός αυτής το χρηματικό ποσό πέρα των 2.500 ευρώ και άλλων αντικειμένων αξίας 600 ευρώ.

Η κλοπή διαπράχθηκε στις 16 Φεβρουαρίου σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς στην Λεμεσό. 53χρόνη κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λεμεσού, ότι το απόγευμα επισκέφθηκε υπεραγορά στην επαρχία Λεμεσού και όταν αποχώρησε από το ταμείο μεταφέροντας με το καροτσάκι τα ψώνια, ξέχασε σε αυτό την τσάντα της η οποία περιείχε τα πιο πάνω.

Η 53χρονη αναζήτησε την τσάντα και δεν την εντόπισε και στην συνέχεια κατήγγειλε την κλοπή στην Αστυνομία. Μέλη του ΤΑΕ έσπευσαν στην υπεραγορά προχώρησαν σε επιτόπιες εξετάσεις στην περιοχή και μετά επιθεώρησαν το κλειστό κύκλωμα της υπεραγοράς μέσα από το οποίο προέκυψμε μαρτυρία εναντίο 24χρόνου κάτοικου Λεμεσού.

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του και σήμερα εντοπίστηκε στην Λεμεσό. Από τις έρευνες των αρχών εντόπισαν την τσάντα της 53χρονος, αλλά και η κλοπιμαία περιουσία της. Ο 24χρονος τέθηκε υπό κράτηση και θα οδηγηθεί ενώπιον του επαρχιακού Δικαστηρίου κατά την διάρκεια της αυριανής μέρας.