Αρχική Τελευταία Νέα Σύλληψη δύο προσώπων για το θάνατο του 29χρονου που παρασύρθηκε από όχημα

Σύλληψη δύο προσώπων για το θάνατο του 29χρονου που παρασύρθηκε από όχημα

Οι Αρχές προχώρησαν στην σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 39 και 34 ετών το βράδυ του Σαββάτου σε σχέση με το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε την Παρασκευή το βράδυ στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού με θύμα 29χρονο Σέρβο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που κατέχουν οι Αρχές, τα δύο πρόσωπα ενεπλάκησαν σε καυγά μαζί με τον 29χρονο από την Σερβία, ο οποίος έτρεξε προς τον δρόμο για να γλιτώσει, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από διερχόμενο όχημα.

Προηγήθηκε καυγάς σε μπυραρία μεταξύ του 29χρονου Σέρβου και της φίλης του, με τον 39χρονο και τον 34χρονο, να προσπαθούν να υπερασπιστούν την φίλη του θύματος με αποτέλεσμα να του επιτεθούν.

Λαμβάνοντας υπόψη τις πιο πάνω μαρτυρίες η Αστυνομία διερευνά πλέον υπόθεση ανθρωποκτονίας. Οι Αρχές εξασφάλισαν χθες βράδυ εντάλματα σύλληψης για δύο πρόσωπα ηλικίας 39 και 34 ετών για τα αδικήματα ανθρωποκτονία και πρόκληση θανάτου λόγω αλόγιστης και επικίνδυνης πράξης.

Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν λίγη ώρα μετά και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διαταγμάτων προσωποκράτησης.