Αρχική Τελευταία Νέα Συλλογή ενδυμάτων και υποδημάτων με τη συμμετοχή του προσωπικού όλων των...

Συλλογή ενδυμάτων και υποδημάτων με τη συμμετοχή του προσωπικού όλων των εταιρειών του λιμανιού Λεμεσού

Εκστρατεία ανακύκλωσης ρούχων από την Eurogate για ενίσχυση του ΠΑΣΥΚΑΦ

Συλλογή ειδών ένδυσης και υπόδησης τα οποία δεν μας είναι πλέον χρήσιμα διοργάνωσε η Eurogate Container Terminal Limassol, διαχειρίστρια εταιρεία του τερματικού εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι Λεμεσού, σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ).

Προσηλωμένη στον στόχο για έμπρακτη στήριξη της τοπικής κοινωνίας και ειδικότερα των ευπαθών ομάδων, η Eurogate κάλεσε το προσωπικό όλων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο λιμάνι Λεμεσού να συμμετάσχουν προφέροντας ρούχα τα οποία δεν τα έχουν ανάγκη πια, προκειμένου να ενισχύσουν με αυτή την προσφορά το έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Ο ειδικός κάδος ανακύκλωσης ρούχων τοποθετήθηκε από τον ΠΑΣΥΚΑΦ έξω από την είσοδο του τερματικού της Eurogate για εύκολη πρόσβαση σε όλους τους εργαζόμενους του λιμανιού. Τα είδη ένδυσης που συγκεντρώθηκαν παραλήφθηκαν από ειδικό φορτηγό του ΠΑΣΥΚΑΦ και ακολούθως θα σταλούν στο εξωτερικό για ανακύκλωση, με στόχο την ενίσχυση των προγραμμάτων που προσφέρει δωρεάν ο Σύνδεσμος σε ασθενείς με καρκίνο. Η ανταπόκριση τόσο των υπαλλήλων της Eurogate όσο και όλων των άλλων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο λιμάνι ήταν πολύ μεγάλη.

Εξαίροντας το έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ, ο Διευθυντής Επιχειρήσεων της Eurogate, κ. Γιώργος Πούρος, δήλωσε πως «η εταιρεία θα συνεχίσει να στηρίζει με κάθε τρόπο την τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα τις ευπαθείς ομάδες που το έχουν ανάγκη. Η δωρεά ρούχων που δεν τα φοράμε πια είναι μια απλή κίνηση, η οποία όμως μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα αρκετούς συνανθρώπους μας».

Ο ειδικός κάδος συλλογής θα εγκατασταθεί μόνιμα στο τερματικό της Eurogate, δίνοντας συνέχεια και διάρκεια στην προσφορά του προσωπικού της Eurogate και τη συνεργασία της εταιρείας με τον ΠΑΣΥΚΑΦ.