Αρχική Τελευταία Νέα Συνεχίζονται κι απόψε οι ολονύκτιες εργασίες σε αυτοκινητοδρόμους Πάφου-Λεμεσού και Λευκωσίας-Λεμεσού

Συνεχίζονται κι απόψε οι ολονύκτιες εργασίες σε αυτοκινητοδρόμους Πάφου-Λεμεσού και Λευκωσίας-Λεμεσού

Ολονύκτιες εργασίες θα συνεχίζονται και απόψε Τρίτη, 12 Μαρτίου, μέχρι και το πρωί της αυριανής ημέρας, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού, καθώς και στον αυτοκινητόδρομο στην είσοδο Λευκωσίας, παρά τον κόμβο της αερογέφυρας Καλαμών, με την Αστυνομία να συστήνει προσοχή στους οδηγούς οχημάτων που θα διακινούνται στους δύο αυτοκινητοδρόμους.

Στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού, στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις προς Πάφο και Λεμεσό, συνεχίζονται και απόψε οι εργασίες συντήρησης οδοστρώματος. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων εξόδων του αυτοκινητοδρόμου.

Οι εργασίες διεξάγονται από τις 8.00 το βράδυ, μέχρι και τις 5.30 το πρωί της επόμενης ημέρας, εκτός Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής. Άρχισαν στις 29 Ιανουαρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 21 Μαρτίου.

Στην είσοδο της Λευκωσίας, στον κόμβο της γέφυρας Καλαμών, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, συνεχίζονται και απόψε οι εργασίες αντικατάστασης αρμοκάλυπτρων. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η μία λωρίδα του δρόμου θα παραμένει κλειστή για την τροχαία κίνηση, η οποία θα διοχετεύεται μέσω της διπλανής λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες διεξάγονται από τις 8.00 το βράδυ, μέχρι τις 5.30 το πρωί της επόμενης μέρας, εκτός Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής. Άρχισαν στις 28 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσουν μέχρι και αύριο Τετάρτη, 13 Μαρτίου.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στις περιοχές των οδικών έργων.