Αρχική Τελευταία Νέα Συνέλαβαν στο οδόφραγμα τους δύο για κλοπή 88 χιλιάδων από ξενοδοχείο

Συνέλαβαν στο οδόφραγμα τους δύο για κλοπή 88 χιλιάδων από ξενοδοχείο

Στο οδόφραγμα της οδού Λήδρας, στη Λευκωσία, όπου μετέβησαν για να περάσουν στις κατεχόμενες περιοχές της Δημοκρατίας, εντοπίστηκαν χθες βράδυ και συνελήφθησαν από μέλη της Αστυνομίας, οι δύο καταζητούμενοι για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσού, που διαπράχθηκε μεταξύ της περασμένης Τετάρτης και της Πέμπτης, στη Λάρνακα. Οι δύο ύποπτοι, άντρες ηλικίας 44 και 34 ετών, τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

H υπό διερεύνηση υπόθεση αφορά στην κλοπή χρηματικού ποσού, από δωμάτιο ξενοδοχείου στη Λάρνακα, όπου διέμενε άντρας ηλικίας 35 ετών. Σύμφωνα με την καταγγελία του 35χρονου, η κλοπή του χρηματικού ποσού, ύψους 88,400 ευρώ, διαπράχθηκε μεταξύ της Τετάρτης και της Πέμπτης, 05-06 Απριλίου.

Για την κλοπή των χρημάτων εγέρθηκαν υποψίες εναντίον των δύο υπόπτων, εναντίον των οποίων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων. Τα στοιχεία και φωτογραφίες τους δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία την Παρασκευή, 07 Απριλίου, 2023, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό τους.

Γύρω στις 9.30 το βράδυ της Παρασκευής, οι δύο καταζητούμενοι ύποπτοι, μετέβησαν στο οδόφραγμα της οδού Λήδρας, στη Λευκωσία, για να περάσουν στις κατεχόμενες περιοχές της Δημοκρατίας. Σε έλεγχο που υποβλήθηκαν από μέλη της Αστυνομίας που υπηρετούν στο οδόφραγμα Λήδρας, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για τους δύο καταζητούμενους υπόπτους, με αποτέλεσμα αυτοί να συλληφθούν, δυνάμει των δικαστικών ενταλμάτων που είχαν εκδοθεί εναντίον τους.

Σε έρευνες που ακολούθησαν της σύλληψης τους, στην κατοχή του 34χρονου εντοπίστηκε χρηματικό ποσό 24,690 ευρώ, ενώ στην κατοχή του 44χρονου εντοπίστηκε χρηματικό ποσό 11,300 ευρώ. Ανακρινόμενοι οι δύο ύποπτοι φέρεται να παραδέχθηκαν την κλοπή χρηματικού ποσού ύψους 38, 500 ευρώ.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης.