Αρχική Τελευταία Νέα Συνελήφθη 23χρονος για τη συμπλοκή στη Λεμεσό, καταζητούνται άλλοι τρεις

Συνελήφθη 23χρονος για τη συμπλοκή στη Λεμεσό, καταζητούνται άλλοι τρεις

Στη σύλληψη άντρα 23 ετών προχώρησε η Αστυνομία, σε σχέση με τη συμπλοκή που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Λεμεσό, κατά την οποία αλλοδαποί επιτέθηκαν με ξύλα και ρόπαλα εναντίον ομοεθνών τους. Για την ίδια υπόθεση, καταζητούνται άλλα τρια πρόσωπα.
Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 7 το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, 10 Μαρτίου, περίπου πενήντα άτομα, μετέβησαν έξω από μπυραρία στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας και κρατώντας ρόπαλα και σιδερολοστούς επιτέθηκαν και χτύπησαν δύο άλλα πρόσωπα, ηλικίας 30 και 43 ετών, ενώ αυτοί βρίσκονταν στο αυτοκίνητό τους. Προκάλεσαν, επίσης, εκτεταμένες ζημιές στο αυτοκίνητο των παραπονούμενων.
Ισχυρή αστυνομική δύναμη μετέβη στην περιοχή για επιβολή της τάξης. Στη θέα των αστυνομικών οι επιτιθέμενοι τράπηκαν σε φυγή. Μέλη της Αστυνομίας τους καταδίωξαν κατά μήκος της παραλιακής οδού, χωρίς όμως να καταφέρουν να τους εντοπίσουν.
Οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της πόλης και αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών πήραν εξιτήριο. Οι έρευνες της Αστυνομίας για εντοπισμό των εμπλεκομένων συνεχίζονται εντατικά.