Αρχική Τελευταία Νέα Συνελήφθη 49χρονη που καταζητείτο για υπόθεση τραυματισμού με μαχαίρι, γυναίκας 49 ετών

Συνελήφθη 49χρονη που καταζητείτο για υπόθεση τραυματισμού με μαχαίρι, γυναίκας 49 ετών

Εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας στη Λεμεσό, γυναίκα ηλικίας 49 ετών, η οποία καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση τραυματισμού με μαχαίρι, γυναίκας επίσης ηλικίας 49 ετών. Η ύποπτη τέθηκε υπό κράτηση, με το ΤΑΕ Λεμεσού να διερευνά υπόθεση τραυματισμού, πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, και μαχαιροφορίας.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 11.00 το βράδυ της περασμένης Τρίτης, 29 Αυγούστου, ενώ 49χρονη κινείτο πεζή σε δρόμο στη Λεμεσό, δέχθηκε επίθεση από άλλη γυναίκα, η οποία την τραυμάτισε με μαχαίρι στον λαιμό και στο χέρι. Η 49χρονη νοσηλεύεται με σοβαρό τραυματισμό στον λαιμό, σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σοβαρή, αλλά σταθερή.

Από τις εξετάσεις που έγιναν από το ΤΑΕ Λεμεσού, προέκυψαν στοιχεία εναντίον της 49χρονης ύποπτης. Εναντίον της εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, ενώ φωτογραφία και τα στοιχεία της δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία την Τετάρτη, 30 Αυγούστου, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό της. Μετά και τον εντοπισμό της, η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των προσωπικών της στοιχείων είναι αχρείαστη.

Διαβάστε εδώ τι έγινε