Αρχική Τελευταία Νέα Συνελήφθη ο σύντροφος της 45χρονης που βρέθηκε τραυματισμένη σε διαμέρισμα-Διέμενε παράνομα στην...

Συνελήφθη ο σύντροφος της 45χρονης που βρέθηκε τραυματισμένη σε διαμέρισμα-Διέμενε παράνομα στην Κύπρο

Στη σύλληψη του συντρόφου της 45χρονης, η οποία εντοπίστηκε σοβαρά τραυματισμένη στο κεφάλι το μεσημέρι της Τετάρτης σε διαμέρισμα, προχώρησαν οι Αρχές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η γυναίκα, ηλικίας 45 ετών, μεταφέρθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, με ασθενοφόρο, στις Πρώτες Βοήθειες ιδιωτικού νοσηλευτηρίου, από το διαμέρισμα όπου διαμένει στη Λεμεσό.

Από τις εξετάσεις των γιατρών διαπιστώθηκε ότι έφερε αιμάτωμα και κάταγμα στη δεξιά πλευρά της κεφαλής, ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Νοσηλεύεται, σε κωματώδη κατάσταση, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσηλευτηρίου.

Ο Σέρβος σύντροφος της 45χρονης σε κατάθεση του ανέφερε ότι το βράδυ της Δευτέρας, οι δύο κατανάλωναν αλκοόλ και διασκέδαζαν στο διαμέρισμα και αργότερα η γυναίκα παρουσίασε πρόβλημα υγείας.

Ακολούθως, μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού προχώρησαν στη σύλληψη του, καθώς διαπιστώθηκε ότι διαμένει παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.