Αρχική Τελευταία Νέα Συστήνει προσοχή η Αστυνομία σε οδηγούς λόγω μεταβαλλόμενων καιρικών συνθηκών

Συστήνει προσοχή η Αστυνομία σε οδηγούς λόγω μεταβαλλόμενων καιρικών συνθηκών

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα είναι το πρωί Τετάρτης, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο, σύμφωνα με την Αστυνομία, η οποία ενημερώνει επίσης ότι οδικές εργασίες που διεξάγονται σε διάφορα σημεία ενδεχομένως να επηρεάζουν την κυκλοφορία.

Σύμφωνα με την πρωινή ενημέρωση για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο, δεν σημειώθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο, τόσο στους αυτοκινητοδρόμους και αστικές περιοχές, όσο και στα ορεινά.

Ωστόσο, λόγω της βροχόπτωσης που σημειώνεται σε διάφορες περιοχές, ενδεχομένως σε σημεία το οδόστρωμα των δρόμων να είναι ολισθηρό, αναφέρεται.

Επισημαίνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν. Το κοινό προτρέπεται, πριν τις διακινήσεις του, να ενημερώνεται για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο, μέσω και των ανακοινώσεων της Αστυνομίας, όπως δημοσιεύονται στην ενημερωτική ιστοσελίδα www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία Οδικό Δίκτυο, στους λογαριασμούς της Αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Twitter και Facebook, καθώς και στην εφαρμογή (application) «Αστυνομία Κύπρου».

Η Αστυνομία συστήνει επίσης προσοχή στο δρόμο καθώς οδικές εργασίες που διεξάγονται σε διάφορα σημεία ενδεχομένως να επηρεάζουν την κυκλοφορία. Συγκεκριμένα, στους αυτοκινητοδρόμους Λευκωσίας – Λεμεσού και Λεμεσού – Πάφου, την περίοδο 2 Φεβρουαρίου και 31 Μαρτίου, εκτός Παρασκευής, Σαββατοκύριακων και αργίας, μεταξύ των ωρών 08:30 – 16:00, θα διεξάγονται από ιδιωτική εταιρεία, εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας καθώς και αντικατάσταση ανακλαστήρων στηθαίων ασφαλείας. Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα κλείνει ανά πάσα στιγμή η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 1000μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Περισσότερες πληροφορίες για προγραμματισμένες οδικές εργασίες υπάρχουν στον σύνδεσμο https://www.cypruspolicenews.com/archives/8840 .

Όσοι θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, καλούνται από την Αστυνομία να συμμορφώνονται με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να τηρούν τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών δυστυχημάτων.