Αρχική Τεχνολογία Tο Gift Panic βάζει την Κύπρο στο χάρτη του Gaming!

Tο Gift Panic βάζει την Κύπρο στο χάρτη του Gaming!

Το πρώτο πετυχημένο κυπριακό παιχνίδι είναι επιτέλους γεγονός, κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα την Κύπρο, η οποία τα τελευταία χρόνια φαίνεται να αγκαλιάζει ευχάριστα την τεχνολογία και την εξέλιξη.

Το Gift Panic είναι ένα εθιστικό match-3 παιχνίδι, το οποίο υπόσχεται να γεμίσει ευχάριστα τις ώρες σας και να γίνει ο πιο πιστός σας φίλος. Δημιούργημα της εταιρείας Frogsy, η οποία αποτελείται κυρίως από Κύπριους νέους που μοιράζονται το ίδιο όνειρο και αγάπη για την δημιουργία παιχνιδιών.

Και ενώ μέχρι στιγμής το Gift Panic ήταν διαθέσιμο μόνο για IOS χρήστες, η Frogsy θέλησε να γιορτάσει την νέα χρονιά με ένα Android version, έτσι ώστε να ευχαριστήσει όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες.

Με 200,000 downloads και βαθμολογία 4,8/ 5, το Gift Panic την χρονιά 2015 ήταν υποψήφιο για τον τίτλο “Ελληνικό/ Κυπριακό Παιχνίδι της Χρονιάς”.

Με υψηλής ποιότητας γραφικά και περισσότερα από 300 απαιτητικά levels, το Gift Panic είναι έτοιμο να σας καταπλήξει και να σας παρασύρει στο μαγικό κόσμο του Τιn και της παρέας του.

Αξίζει να σημιωθεί ότι η μουσική του Gift Panic ήταν αποτέλεσμα μιας επιτυχούς συνεργασίας, της Frogsy, του πολυβραβευμένου με Grammy Steve Price και μελών του London Symphony Orchestra. Σημαντικό γεγονός, μιας και η συγκεκριμένη ορχήστρα εκτέλεσε για πρώτη φορά το soundtrack της ταινίας Star Wars το 1977.

Αυτό και μόνο είναι αρκετό για να αποδείξει ότι, αν και το gaming είναι ένας σχετικά καινούριος επαγγελματικός κλάδος στην Κύπρο, υπάρχει το ταλέντο, η όρεξη και η δυνατότητα για μεγάλα παιχνίδια όπως το Gift Panic!

Βρείτε το παιχνίδι εδώ:

iTunes:

https://itunes.apple.com/app/apple-store/id910148787?mt=8

Google Play:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.frogsy.giftPanic…