Αρχική Τελευταία Νέα Tροχαίο Σωτήρας: Στη δημοσιότητα το όνομα της άτυχης γυναίκας

Tροχαίο Σωτήρας: Στη δημοσιότητα το όνομα της άτυχης γυναίκας

Η Παναγιώτα Πένταυκα, 77 χρόνων από τη Σωτήρα είναι το θύμα του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην είσοδο του Δήμου Σωτήρας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 05.30 τα ξημερώματα κάτω από συνθήκες που διερευνώνται δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά στο δρόμο Δερύνειας προς Σωτήρα παρά την είσοδο της Σωτήρας.

Από τη βίαιη σύγκρουση, οι δυο γυναίκες οδηγοί, που δεν έφεραν ζώνη ασφαλείας, εγκλωβίστηκαν στα οχήματα τους. Κλήθηκε επί τόπου η Πυροσβεστική Υπηρεσία και ανταποκρίθηκε διασωστική ομάδα και όχημα διάσωσης από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αμμοχώστου «Λοχία Αδάμου Αδάμου».

Γραπτή ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρει ότι με τη χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων απεγκλωβίστηκαν από τα αυτοκίνητα τους οι δύο οδηγοί και αφού τους παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων μεταφέρθηκαν με δύο ασθενοφόρα στο Τ.Α.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου.

Οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο της Παναγιώτας Πένταυκα ενώ η δεύτερη οδηγός Μαρία Θεοφάνους 71 ετών από τη Δερύνεια είναι πολυτραυματίας και η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Πηγή: ΚΥΠΕ