Αρχική Τελευταία Νέα Τα αποτελέσματα για εισαγωγή σε Πανεπιστήμια της Ελλάδας

Τα αποτελέσματα για εισαγωγή σε Πανεπιστήμια της Ελλάδας

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων για εισαγωγή στα Πανεπιστήμια της Ελλάδας με τα ονόματα των εισαγομένων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της ειδικής κατηγορίας Αλλοδαπών – Αλλογενών αποφοίτων λυκείων εκτός ΕΕ και αποφοίτων λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών – μελών της Ε.Ε για το έτος 2023, ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (30/08) το Υπουργείο Παιδείας της Ελλάδας.

 

Τα ανωτέρω αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στους ενδιαφερόμενους από το διαδίκτυο (στην ιστοσελίδα του ΥΠΑΙΘ, https://results.it.minedu.gov.gr). Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται το Τμήμα επιτυχίας τους, εφόσον πληκτρολογήσουν τον οκταψήφιο κωδικό τους αριθμό και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες (Επώνυμο-Όνομα-Πατρώνυμο-Μητρώνυμο).

Οι εγγραφές των επιτυχόντων στα Τμήματα και τις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με την ειδική κατηγορία Αλλοδαπών – Αλλογενών αποφοίτων λυκείων εκτός ΕΕ και αποφοίτων λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών – μελών της Ε.Ε. θα γίνουν από τη Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2022.

Η αναλυτική εγκύκλιος εγγραφών θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Για τις βάσεις εισαγωγής των  Αλλοδαπών – Αλλογενών χωρών ΕΕ έτους 2023, πατήστε εδώ.

Για τις βάσεις εισαγωγής των  Αλλοδαπών – Αλλογενών χωρών εκτός ΕΕ έτους 2023, πατήστε εδώ.

Προηγούμενο άρθροΟ δύο μηνών Κωνσταντίνος-Εφραίμ διαγνώστηκε με SMA – «Το κόστος θεραπείας ξεπερνά τα δύο εκατομμύρια ευρώ» – Όσα αναφέρει ο πατέρας
Επόμενο άρθροΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω οδικών έργων στη Λεμεσό