Αρχική Τελευταία Νέα Τα ευρήματα της νεκροτομής στον άτυχο Ανδρέα που καταπλακώθηκε από μηχάνημα στη...

Τα ευρήματα της νεκροτομής στον άτυχο Ανδρέα που καταπλακώθηκε από μηχάνημα στη Λεμεσό

Ανείπωτη θλίψη για τον θάνατο του 32χρονου Ανδρέα Παναγή ο οποίος χθες το απόγευμα βρήκε ακαριαίο θάνατο όταν καταπλακώθηκε από ανυψωτικό κρίκο την ώρα που επιδιόρθωνε βαρύ όχημα που μεταφέρει skip – Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στο γκαράζ του πατέρα του στη βιομηχανική περιοχή του Αγίου Συλά στη Λεμεσό – Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου Ανδρέα Παναγή ο οποίος βρήκε ακαριαίο θάνατο χθες, ενώ εργαζόταν στο γκαράζ του πατέρα του που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Σύλα στη Λεμεσό, όταν ο κρίκος που κρατούσε ανυψωμένο το βαριού τύπου όχημα, υποχώρησε και τον καταπλάκωσε.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής που διενήργησε ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους, ο θάνατος του οφείλεται σε διατομή της σπονδυλικής στήλης.

Υπενθυμίζεται πως σε δηλώσεις του χθες στην σκηνή του θανατηφόρου εργατικού ατυχήματος, ο  Ανώτερος Λειτουργός του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας, Κύπρος Κύπρου ανέφερε πως οι έρευνες βρίσκονται στο αρχικό στάδιο ενώ θα συνεχιστούν και αύριο. Σημείωσε ότι θα εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα και τυχών αστοχία του υδραυλικού συστήματος του φορτηγού καθώς και άλλα ενδεχόμενα.

Συνέχεια στο cyprustimes.com