Αρχική Portfolio Τα Κάλαντα που ένωσαν καρδιές στο κέντρο του Ύψωνα (VIDEO)

Τα Κάλαντα που ένωσαν καρδιές στο κέντρο του Ύψωνα (VIDEO)

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, μια μαγευτική ατμόσφαιρα κυριάρχησε στην πλατεία Μάριου Τόκα, στον Δήμο Ύψωνα

 

Ήταν η μέρα που τα παιδιά των κατηχητικών συνάξεων Ύψωνα έδωσαν ραντεβού με τη χαρά και την αγάπη, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους μια αξέχαστη εμπειρία.

Από τις 3 το απόγευμα, οι μικροί καλλιτέχνες, συνοδευόμενοι από τον Δήμαρχο του Ύψωνα, Παντελή Γεωργίου, ξεκίνησαν να τραγουδούν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, γεμίζοντας τον αέρα με μελωδίες γιορτής και ευφορίας. Οι φωνές τους, καθαρές και αγγελικές, συνοδεύτηκαν από τα χαμόγελα των περαστικών, που σταμάτησαν να ακούσουν, να χαρούν και να συγκινηθούν.

Η περιπλάνηση στην λεωφόρο Μακαρίου Γ’ ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία. Καθώς τα παιδιά περπατούσαν τραγουδώντας τα κάλαντα, φαίνεται πως ολόκληρη η πόλη συμμετείχε σε αυτό το χορό γιορτινής χαράς. Κάθε βήμα, κάθε νότα, ένωνε και συνδέονταν αρμονικά με την εορταστική ατμόσφαιρα. Ήταν μια ευκαιρία για την κοινότητα να ενωθεί, να μοιραστεί τις χαρές και τις ελπίδες των Χριστουγέννων. Τα παιδιά, με τις φωνές τους, μετέφεραν ένα μήνυμα ειρήνης και αγάπης, υπενθυμίζοντας σε όλους την αληθινή σημασία αυτών των ιερών ημερών.

Δείτε το βίντεο: