Αρχική BusinessNews Τα METRO διαχρονικοί υποστηριχτές των νέων και του αθλητισμού

Τα METRO διαχρονικοί υποστηριχτές των νέων και του αθλητισμού

Κομμάτι της διαχρονικής και πολυδιάστατης στήριξης των METRO προς την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούνται, είναι και ο αθλητισμός. Το METRO, μετά και τη χορηγία της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής – ΚΟΕ – έχουν επιλέξει να στηρίξουν και το έργο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου – ΚΟΕΑΣ- η οποία προάγει τον αθλητισμό στους νέους και όλες τις αξίες που αυτός αντιπροσωπεύει. Μέσω της στήριξης της ΚΟΕΑΣ, τα METRO στοχεύουν να συμβάλλουν στην προώθηση ενός υγειούς τρόπου ζωής στις νεαρές ηλικίες, αλλά και τις αξίες της ευγενούς άμιλλας, της στοχοθέτησης και της διεκδίκησης του καλύτερου αποτελέσματος.

Μία από τις δράσεις τις ΚΟΕΑΣ που θα στηρίξουν τα METRO κατά τη διάρκεια του έτους 2023, είναι και η διοργάνωση του πρώτου «Cyprus Road Races Grand Prix» που θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Στροβόλου στις 19 Φεβρουαρίου. Η δράση περιλαμβάνει τους αγώνες δρόμου:

  • 10km Ανδρών – Γυναικών
  • 5km Ανδρών – Γυναικών
  • 5km Εταιρικός Αγώνας
  • 1km METRO KIDS RACE

Ο αγώνας METRO KIDS RACE είναι για παιδιά από 8 μέχρι και 15 χρονών και την διοργάνωσή του στηρίζουν τα METRO.

Η ΚΟΕΑΣ και τα METRO, καλούν όλους όσους θέλουν να λάβουν μέρος στο πρώτο «Cyprus Road Races Grand Prix», να επικοινωνήσουν έγκαιρα με την ΚΟΕΑΣ στο τηλέφωνο 22 449 825 ή να καταχωρήσουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους στο https://cyprus.opentrack.run/en-gb/x/2023/CYP/cgpstrovolos/