Αρχική Τελευταία Νέα Τα Πόθεν Έσχες του προέδρου και των νέων Υπουργών της κυβέρνησης

Τα Πόθεν Έσχες του προέδρου και των νέων Υπουργών της κυβέρνησης

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι δηλώσεις περιουσιακών στοιχείων του προέδρου της Δημοκρατίας και των νέων μελών της κυβέρνησης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας διαθέτει δύο δάνεια για στεγαστικούς σκοπούς συνολικού ύψους 232 χιλιάδων ευρώ ενώ έχει τραπεζικούς λογαριασμούς σε δύο τράπεζες, με το συνολικό ποσό να μην ξεπερνά τις 120 χιλιάδες ευρώ.

Δείτε το πόθεν έσχες ΕΔΩ

Ο Υπουργός Μεταφορών είναι μεταξύ άλλων κάτοχος μισού μεριδίου οικοπέδου εκτάσεις 511 τ.μ. στη Λευκωσία, αξίας 285 χιλιάδων ευρώ.

Δείτε το πόθεν έσχες ΕΔΩ

Κωνσταντίνος Ιωάννου

Μεταξύ άλλων ο Υπουργός Εσωτερικών είναι ιδιοκτήτης δύο αυτοκινήτων, αξίας 35 και 13 χιλιάδων, μιας βάρκας αξίας 45 χιλιάδων και μιας μοτοσικλέτας αξίας 14 χιλιάδων ευρώ.

Δείτε το πόθεν έσχες ΕΔΩ

Πόπη Νικολαΐδου Κανάρη

Η Υπουργός Υγείας μεταξύ άλλων ένα χωράφι στον Άγιο Επιφάνιο και οικόπεδο στην Έγκωμη. Εχει αποκτήσει μερίδιο σε οικία που αποτελεί μέρος ενιαίας ανάπτυξης πέντε οικιών στην περιοχή του Ζυγιού.

Δείτε το πόθεν έσχες ΕΔΩ

Μάκης Κεραυνός

Διαθέτει καταθέσεις ύψους 150 χιλιάδων ευρώ στην Ελληνική Τράπεζα, μια εξοχική κατοικία στο Παραλίμνι αξίας 274 χιλιάδων ευρώ και διαμέρισμα στην Αθήνα, 103 χιλιάδων ευρώ. Είναι ιδιοκτήτης τριών οχημάτων μάρκας Mercedes αξίας 1000, 5000 και 20000 χιλιάδων ευρώ αντίστοιχα.

Δείτε το πόθεν έσχες ΕΔΩ

Κωνσταντίνος Κόμπος

Ο Υπουργός Εξωτερικών είναι ιδιοκτήτης διαμερίσματος, του οποίου κατέχει το 1/2 στην περιοχή Νεάπολης στη Λεμεσό. Κατέχει επίσης το ένα τρίτο κατοικίας στον Άγιο Νεκτάριο. Έχει κληρονομήσει επίσης χωράφια σε χωριά της επαρχίας Λεμεσού και Λάρνακας.

Δείτε το πόθεν έσχες ΕΔΩ

Αθηνά Μιχαηλίδου

Η Υπουργός Παιδείας έχει ένα στεγαστικό δάνειο ύψους 88 χιλιάδων ευρώ.

Δείτε το πόθεν έσχες ΕΔΩ

Πέτρος Ξενοφώντος

Ο Υπουργός Γεωργίας μεταξύ άλλων διάθέτει 62 ακίνητα στην πλειοψηφία τους χωράφια.

Δείτε το πόθεν έσχες ΕΔΩ

Γιάννης Παναγιώτου

Οι καταθέσεις του Υπουργού Εργασίας δεν ξεπερνούν τις 14 χιλιάδες ευρώ ενώ το στεγαστικό του δάνειο ανέρχεται σε 227 χιλιάδες ευρώ.

Δείτε το πόθεν έσχες ΕΔΩ

Γεώργιος Παπαναστασίου

Ο Υπουργός Ενέργειας διαθέτει αυτοκίνητο μάρκας Porsche αξίας 30 χιλιάδων ευρώ. Επιπλέον, οι καταθέσεις του κ. Παπαναστασίου ξεπερνούν τις 200 χιλιάδες ευρώ.

Δείτε το πόθεν έσχες ΕΔΩ

Άννα Προκοπίου

Η Υπουργός Δικαιοσύνης είναι ιδιοκτήτρια διαμερίσματος που αποκτήθηκε από δωρεά το 2018 ενώ οι καταθέσεις της σε τρεις τράπεζας αγγίζουν τις 81900 ευρώ, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων, είναι σε κοινό λογαριασμό.

Δείτε το πόθεν έσχες ΕΔΩ