Αρχική Τελευταία Νέα Τέμπη: Αποσωληνώθηκε 20χρονος επιζών και χαμογέλασε -Το «ευχαριστώ» του πατέρα του

Τέμπη: Αποσωληνώθηκε 20χρονος επιζών και χαμογέλασε -Το «ευχαριστώ» του πατέρα του

Αποσωληνώθηκε ένας 20χρονος τραυματίας του δυστυχήματος του τρένου στα Τέμπη.
Ο πατέρας του ευχαρίστησε τους γιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και αυτούς του Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη
Με τρεμάμενη φωνή ο πατέρας του 20χρονου μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό «Action 4» ενημέρωσε πως ο 20χρονος γιος του αποσωληνώθηκε και τους χαμογέλασε. Η υγεία του 20χρονου όπως είπε ο πατέρας του Νίκος Στρατέλος βελτιώνεται σταθερά και αυτό αποτελεί ένα πολύ χαρμόσυνο νέο μέσα στον θρήνο που άφησε πίσω της η τραγωδία στα Τέμπη.

Ο Νίκος Στρατέλος, σημείωσε ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, το παιδί αναμένεται να μεταφερθεί σε δωμάτιο. Ο πατέρας, ευχαρίστησε τους γιατρούς τόσο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας όσο και αυτούς του Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Το παιδί μου σώθηκε αλλά δεν μπορώ να το χαρώ, γιατί άλλοι γονείς δεν μπόρεσαν να νοιώσουν το ίδιο».

Ο πατέρας του νεαρού έκανε και μία παράκληση να μην παίζονται πολιτικά παιχνίδια στην τραγωδία αυτή. «Μπήκαν στην προεκλογική περίοδο και προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν. Δικαιοσύνη δεν είναι να τιμωρηθεί ο σταθμάρχης, αλλά όσοι έβαλαν έναν ανίκανο άνθρωπο σε ένα πόστο που είχε να κάνει με ζωές. Σεβασμός στους ανθρώπους, να θάψουν τα παιδιά τους και να φύγουν όσοι είναι στο νοσοκομείο για τα σπίτια τους».

Όπως είπε ο πατέρας του 20χρονου, ο γιος του ο Στέλιος «ήταν στο 5ο βαγόνι, πήγε στο πρώτο για να πάρει κάτι και τη στιγμή της σύγκρουσης βγήκε μαζί με άλλα παιδιά από ένα σπασμένο τζάμι».

Δείτε τις δηλώσεις του πατέρα του 20χρονου: