Αρχική ΤΕΠΑΚ ΤΕΠΑΚ: Μόνος υποψήφιος για τη θέση του Πρύτανη ο Παναγιώτης Ζαφείρης

ΤΕΠΑΚ: Μόνος υποψήφιος για τη θέση του Πρύτανη ο Παναγιώτης Ζαφείρης

Στην τελική ευθεία για τις Πρυτανικές εκλογές οδεύει το ΤΕΠΑΚ με μια μοναδική για την ώρα υποψηφιότητα για την θέση του Πρύτανη…

 

Η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις Πρυτανικές εκλογές στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιου της Κύπρου λήγει στις 15 του Νοέμβρη και οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 29 Νοεμβρίου. Παρ’ότι βρισκόμαστε στο παρά πέντε των εκλογών, μόνο μια υποψηφιότητα για την Πρυτανία έχει τεθεί μεχρι στιγμής. Η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Ζαφείρη. 

Ο κ. Ζαφείρης μάλιστα με τοποθέτηση του στα κοινωνικά δίκτυα ανακοίνωσε πως σε περίπτωση εκλογής του θα αφοσιωθεί αποκλειστικά στα πρυτανικά του καθήκοντα. 

Αυτούσια η ανάρτηση του υποψήφιου Πρύτανη κ. Ζαφείρη:

“Αγαπητοί συνάδελφοι,

Μέσα από τις δεκάδες συναντήσεις και επικοινωνίες που είχα με συναδέλφους επιβεβαιώθηκε ξανά ότι το πανεπιστήμιο μας χρειάζεται πρύτανη με ολοκληρωτική αφοσίωση στην υπηρεσία του συνόλου των στόχων και των αξιών του Πανεπιστημίου, την στήριξη των προσπαθειών όλων των συναδέλφων για ακαδημαϊκή και ερευνητική αριστεία και πάντα δίπλα στους φοιτητές μας. Με γνώμονα αυτό, την ακαδημαϊκή ηθική και την αρχή της αμεροληψίας της ηγεσίας κατά την άσκηση των καθηκόντων της δηλώνω ότι στο ενδεχόμενο εκλογής μου στην θέση του πρύτανη:

α) θα αποχωρήσω από επικεφαλής (principal investigator) όποιου ερευνητικού έργου διαχειρίζομαι
β) δεν θα είμαι επικεφαλής (principal investigator) σε κανένα νέο ερευνητικό έργο κατά την διάρκεια της θητείας μου
γ) θα υποβάλω την παραίτηση μου από την θέση του διευθυντή της Ερευνητικής Μονάδας Κοινωνικής Πληροφορικής πιστά ακολουθώντας τις διατάξεις του κανονισμού που ορίζει ότι “η θέση του Διευθυντή Ερευνητικής Μονάδας είναι ασυμβίβαστη με τη θέση Πρύτανη, Αντιπρύτανη, Κοσμήτορα Σχολής, Αναπληρωτή Κοσμήτορα Σχολής, Προέδρου Τμήματος και Αντιπροέδρου Τμήματος”
δ) θα υποβάλω την παραίτηση μου από μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ερευνητικού κέντρου RISE (TEAMING)

Ευχαριστώ 

Παναγιώτης Ζαφείρης”  

Δείτε επίσης: Συνέντευξη του Παναγιώτη Ζαφείρη στο SciNews.eu – Πρωτοπόρος του Ίντερνετ – Προσήλωση στην καινοτομία