Αρχική Τελευταία Νέα Πότε θα γίνουν οι εγγραφές μαθητών Γυμνασίων, Λυκείων και Τεχνικών Σχολών

Πότε θα γίνουν οι εγγραφές μαθητών Γυμνασίων, Λυκείων και Τεχνικών Σχολών

Η εγγραφή ή η επιβεβαίωση εγγραφής των μαθητών/μαθητριών Γυμνασίων, Λυκείων και Τεχνικών Σχολών, για τη σχολική χρονιά 2023 – 2024, θα πραγματοποιηθεί ως ακολούθως:

Για τους/τις μαθητές/ριες Α΄ τάξης Γυμνασίου, η εγγραφή θα πραγματοποιηθεί στις 22 και 23 Ιουνίου 2023, με φυσική παρουσία των γονέων/κηδεμόνων στο Γυμνάσιο, στο οποίο θα φοιτήσει το παιδί τους τη σχολική χρονιά 2023-2024.

Για τους/τις μαθητές/ριες Β΄ και Γ΄ τάξης Γυμνασίου, Β΄ και Γ΄ τάξης Λυκείου και Β΄ και Γ΄ τάξης Τεχνικών Σχολών, η επιβεβαίωση εγγραφής θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά από τις 19 μέχρι τις 21 Ιουνίου 2023, και όχι με φυσική παρουσία των γονέων/κηδεμόνων στα σχολεία.

Για τους/τις μαθητές/ριες Α΄ τάξης Λυκείου, η εγγραφή θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Ιουνίου 2023, με φυσική παρουσία των γονέων/κηδεμόνων στο Λύκειο, στο οποίο θα φοιτήσει το παιδί τους τη σχολική χρονιά 2023-2024.

Για τους/τις μαθητές/ριες Α΄ τάξης Τεχνικών Σχολών, η εγγραφή θα πραγματοποιηθεί στις 14 και 15 Ιουνίου 2023, με φυσική παρουσία των μαθητών/μαθητριών και γονέων/κηδεμόνων στην Τεχνική Σχολή, στην οποία θα φοιτήσει το παιδί τους τη σχολική χρονιά 2023-2024.

Για την επιβεβαίωση της εγγραφής των μαθητών/ριών της Β΄ και Γ΄ τάξης Γυμνασίου, Β΄ και Γ΄ τάξης Λυκείου και Β΄ και Γ΄ τάξης Τεχνικών Σχολών, θα τεθεί σε λειτουργία η Πύλη Ηλεκτρονικής Επιβεβαίωσης Εγγραφών στη διεύθυνση https://engrafes.moec.gov.cy/ και θα είναι προσβάσιμη στους γονείς/κηδεμόνες.

Οι γονείς/κηδεμόνες μπορούν να μεταβούν στη συγκεκριμένη Πύλη και μέσω του διαδικτυακού Συνδέσμου (Banner) που θα ενεργοποιηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ).: www.moec.gov.cy, από τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023 μέχρι την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023.

Παράλληλα, οι γονείς/κηδεμόνες που για οποιονδήποτε λόγο δεν θα μπορέσουν να εγγράψουν ή να επιβεβαιώσουν την εγγραφή του παιδιού τους στα χρονοδιαγράμματα που αναφέρονται πιο πάνω, θα πρέπει να παρουσιαστούν στη σχολική μονάδα, στην οποία θα φοιτήσει το παιδί τους, από τις 26 μέχρι και τις 28 Ιουνίου 2023, ώστε να διεκπεραιωθεί η εγγραφή ή η επιβεβαίωση της εγγραφής του παιδιού τους.

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • top
Προηγούμενο άρθροΤΖΟΚΕΡ: Που παίχτηκε το τυχερό δελτίο των €4 εκατ.
Επόμενο άρθροΠέθανε ο Μάριος Στυλιανού – Θρήνος στη Λεμεσό για το θάνατο του γνωστού «Σπαγέττι»