Αρχική Τελευταία Νέα Θα σας κοπεί το νερό το Σάββατο σε Άγιο Αθανάσιο και Γερμασόγεια...

Θα σας κοπεί το νερό το Σάββατο σε Άγιο Αθανάσιο και Γερμασόγεια – Δείτε πότε

Τη διακοπή νερού σε περιοχές της των Δήμων Γερμασόγειας και Αγίου Αθανασίου, λόγω βελτιωτικών έργων στο δίκτυο, ανακοινώνει για το ερχόμενο Σάββατο, το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λεμεσού.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση η διακοπή νερού, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, θα γίνει από τις 07:30 μέχρι τις 14:00 περίπου, βόρεια της περιοχής Πανιώτης του Δήμου Γερμασόγειας και σε τμήμα της περιοχής Σφαλαγγιώτισσας του Δήμου Αγίου Αθανασίου.

Συγκεκριμένα, από τη διακοπή νερού επηρεάζεται η περιοχή ανατολικά της οδού Καρόλου Κούν, στο Δήμο Αγίου Αθανασίου, μέχρι την οδό Χριστάκη Θεοδοσίου (δρόμος μετα-λυκειακού Ινστιτούτου) στον Δήμο Γερμασόγειας και βόρεια της λεωφόρου Οικονόμου Νικολάου Μαρνέρου, μέχρι το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο, η περιοχή νότια της Λεωφόρου Οικονόμου Νικολάου Μαρνέρου στον Δήμο Γερμασόγειας και οι οδοί Κατίνας Τρύφωνος, Δωδώνης, Ήβης, Νιόβης και Καλλίστης στον Δήμο Γερμασόγειας.

Επιπρόσθετα, επηρεάζονται οι οδοί, Μελίνας Μερκούρη, Αγνοουμένων, Αγίου Διονυσίου, Κώστα Μόντη, Σεμέλης, Άγγελου Σικελιανού, Γρηγόρη Αυξεντίου, και το βόρειο μέρος της οδού Βάσου Γερμασοΐτη στη περιοχή Πανιώτη στον Δήμο Γερμασόγειας, ως επίσης και η περιοχή βόρεια της οδού Σφαλαγγιωτίσης, από τη συμβολή της με την οδό Γεσθημανής, μέχρι την οδό Χαράλαμπου και Ελένης Οδυσσέως, του Δήμου Αγίου Αθανασίου.

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λεμεσού σημειώνει πως θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την ολοκλήρωση των εργασιών το συντομότερο δυνατό.