Αρχική BusinessNews The Gallery: Το αρχιτεκτονικό αριστοτέχνημα που θα ενώνει την Αγίου Ανδρέου με...

The Gallery: Το αρχιτεκτονικό αριστοτέχνημα που θα ενώνει την Αγίου Ανδρέου με τον παραλιακό

theGallery1.jpg

Τοποθετημένο παραλιακά, δίπλα από το Παλιό Λιμάνι, το εντυπωσιακό The Gallery θα ενώνει περίτεχνα με φωτιζόμενη αερογέφυρα τον παραλιακό δρόμο με τη γραφική οδό Αγίου Ανδρέου, ενώ η εσωτερική μεγάλη του πλατεία θα φιλοξενεί εστιατόρια και καφετέριες διαθέσιμα προς το κοινό.

Η εταιρεία Askanis Group of Companies ανακοινώνει τη δημιουργία του νέου της εμβληματικού έργου, The Gallery. Ένα νέο ορόσημο για την πόλη της Λεμεσού με πλειάδα πλεονεκτημάτων, τόσο για την πόλη και τους κατοίκους της, όσο και για τον ντόπιο και ξένο τουρισμό.

theGallery1.jpg
 
Ένα έργο που θα συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη της γύρο πε[ριοχής σε όλους τους τομείς. Ο διάσημος Άγγλος αρχιτέκτονας Tom Wright, υπεύθυνος για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του ξακουστού Burj Al Arab στο Ντουμπάι, δημιούργησε με το The Gallery ένα άρτιο έργο, με κύριο στόχο την ποιότητα, τη λειτουργικότητα, καθώς και την αναβάθμιση της περιοχής. Οικίες, επιχειρηματική στέγη και χώροι εστίασης είναι οι 3 βασικοί πυλώνες του The Gallery, που συνδυάστηκαν έξυπνα με πολιτιστικά στοιχεία αφού επεκτείνει την πλατεία του για να ενσωματώσει το Πολιτιστικό Κέντρο της Αγίου Ανδρέου. Το έργο θα προσφέρει επίσης επαρκή αριθμό χώρων στάθμευσης για τους ένοικους και το κοινό.

thegallery3

Στη μεγάλη του πλατεία θα υπάρχουν εστιατόρια και καφετέριες, όπως επίσης και γκαλερί διαθέσιμη για εκθέσεις, ενθαρρύνοντας με αυτό τον τρόπο την τέχνη, ενώ στο χώρο θα υπάρχει και ευρύχωρη αίθουσα εκδηλώσεων.

Θα διαθέτειε επίσης εστιατόριο και μπαρ στον τελευταίο του όροφο, το οποίο θα προσφέρει πέραν από υψηλή γαστρονομία και πανοραμική θέα στη θάλασσα, την ακτογραμμή της Λεμεσού, αλλά και την ίδια την πόλη.

thegallery4

Το The Gallery, ένα προσεγμένο αισθητικά και λειτουργικά έργο, αναμένεται να αποτελέσει ένα πραγματικό στολίδι για την πόλη της Λεμεσού και θα συμβάλει δραστικά στη συνολικότερη ανάπτυξη της περιοχής.

 

Developer: Askanis Group
Αρχιτέκτονας: Tom Wright (WKK Architects Ltd)
Αρχιτέκτονες (Κύπρο): Armeftis and Associates Architects
Πολιτικοί Μηχανικοί: Expedition Engineering Ltd (UK)
Σύμβουλοι Ηλεκτρομηχανολόγοι: Red Group Services (UK)
Πολιτικοί Μηχανικοί (Κύπρο): Hyperstatic Engineering Ltd
Σύμβουλοι Ηλεκτρομηχανολόγοι (Κύπρο): Elemec Engineering Consultants | Gbc Energy Engineering Ltd

Πηγή: InBusiness