Αρχική Εκδηλώσεις Theotokos Touring Rally την Κυριακή 18 Οκτωβρίου

Theotokos Touring Rally την Κυριακή 18 Οκτωβρίου

Η Λέσχη Ιστορικών και Κλασικών Οχημάτων Κύπρου, με ιδιαίτερη χαρά, διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Theotokos Touring Rally την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015.

Συνεχίζοντας την προσπάθεια για οικονομική ενίσχυση και στήριξη του έργου του ιδρύματος Θεοτόκος, η Λέσχη Ιστορικού & Κλασσικού Οχήματος Κύπρου επαναλαμβάνει τη περσινή επιτυχημένη διοργάνωση του Theotokos Touring Rally.

Όπως και πέρσι, η Λ.Ι.Κ.Ο.Κ θα διαθέσει το σύνολο των εσόδων της από την διοργάνωση του 2ου Theotokos Touring Rally, για την επιτακτική ανακαίνιση των κτηριακών εγκαταστάσεων του Ιδρύματος Θεοτόκος όπου οι ανάγκες είναι ιδιαίτερα μεγάλες.

H εκκίνηση της διαδρομής θα είναι και φέτος στο χώρο του Ιδρύματος Θεοτόκος ώρα 10:00, παρουσία πολιτειακών αξιωματούχων και θα καλυφθεί από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Στο ράλι περιήγησης θα συμμετάσχουν πέραν των 50 κλασσικών και σύγχρονων οχημάτων με τα πληρώματα τους.

Η διαδρομή θα περιλάβει χωριά της ορεινής Λεμεσού με τερματισμό στο ξενοδοχείο Ρόδων στο χωρίο Αγρός, όπου θα ακολουθήσει πλούσιο γεύμα, απονομή βραβείων και αναμνηστικών.

Για περισσότερες φωτογραφίες από τη περσινή εκδήλωση επισκεφτείτε την Ιστοσελίδα μας στο www.likokclub.com.cy.

Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, στις 15:00 – 17:00 θα υπάρχει γραμματεία καθώς και ενημερωτική παρουσίαση για τo ειδικό αγωνιστικό μέρος της διοργάνωσης, στα γραφεία ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ Μουσείου Ιστορικού και Κλασσικού Αυτοκινήτου, στην οδό Επιμηθέως 6/2, τ.κ 3056 Λεμεσός.

Η εισφορά συμμετοχής για διμελές πλήρωμά είναι 55 Ευρώ για μέλη της Λ.Ι.Κ.Ο.Κ. και 60 ευρώ για μη μέλη της Λ.Ι.Κ.Ο.Κ.. Για κάθε επιπλέον άτομο άνω τον 12 ετών υπάρχει χρέωση 20ευρώ και 10 Ευρώ για παιδία κάτω των 12 αιτών.

Το πιο πάνω κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνει:1. Καφές Molinari, τσάι κα σνακ στο σημείο εκκίνησης ‘‘Ίδρυμα Θεοτόκος’’2. Ενδιάμεση στάση για καφέ, τσάι και γλυκό3. Πλούσιο γεύμα μπουφέ και ποτό/αναψυκτικό4. Αναμνηστικό βραβείο συμμετοχής και Δίπλωμα τερματισμού για κάθε πλήρωμα5. Βραβεία διαγωνιζομένων ανά κατηγορία6. Ασφάλεια διαγωνιζομένων

Το Μουσείο Ιστορικού & Κλασικού Αυτοκινήτου Κύπρου, θα διαθέσει κλασσικά αυτοκίνητα από τα εκθέματα του, για χρήση στο ‘’2ο Theotokos Touring Rally’’ έναντι προκαθορισμένης ελάχιστης εισφοράς, όπως περιγράφετε στο συνημμένο έντυπο.Όλα τα καθαρά έσοδα θα δοθούν προς το Ίδρυμα Θεοτόκος

Παράλληλα θα θέλαμε να καλέσουμε όσους θα ενδιαφέρονταν να επανδρώσουν εθελοντικά τους Σταθμούς Ελέγχου Χρόνου ( Marshals) στις ειδικές διαδρομές. Σε κάθε εθελοντή της ομάδας αυτής θα δοθεί δωρεάν το γεύμα και Αναμνηστικό Δίπλωμα Εθελοντή.

Για περαιτέρω πληροφορίες για τα πιο πάνω παρακαλώ επικοινωνήστε με τη γραμματεία της Λ.Ι.Κ.Ο.Κ., στα τηλέφωνα 7000 9000, 99252629 ή μέσο email: [email protected]….

image