Αρχική Τελευταία Νέα Θες να σπουδάσεις στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου; Μάθε για την “Ημέρα Γνωριμίας”

Θες να σπουδάσεις στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου; Μάθε για την “Ημέρα Γνωριμίας”

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ανοίγει τις πόρτες του και προσκαλεί υποψήφιους φοιτητές και ευρύτερα το κοινό σε μια «Ημέρα Γνωριμίας», την Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020, στις 10.30, στο Κτήριο «Τάσσος Παπαδόπουλος», γωνία Θέμιδος και Ιφιγενείας, στη Λεμεσό.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε:

  • Παρουσιάσεις από ακαδημαϊκό προσωπικό των Σχολών και των Τμημάτων για τα προγράμματα σπουδών (πτυχίου και μεταπτυχιακά) του Τεχνολογικoύ Πανεπιστημίου Κύπρου και τις μελλοντικές ευκαιρίες απασχόλησης.
  • Ενημέρωση από την Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας για θέματα φοιτητικής ευημερίας (στέγαση, υποτροφίες, οικονομικές διευκολύνσεις, φοιτητική ζωή, κοινωνική και ψυχολογικής στήριξη).
  • Διαδραστικά εργαστήρια σε θέματα συναφή με τα προγράμματα σπουδών και τις ερευνητικές δραστηριότητες των Τμημάτων
  • Σταθμούς πληροφόρησης και να λάβετε έντυπο ενημερωτικό υλικό.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να συνομιλήσουν με ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό και να λάβουν απαντήσεις σε όλα τους τα ερωτήματα.  Θα λειτουργούν σταθμοί ενημέρωσης με τη συμμετοχή των Γραφείων Αθλητισμού, Φοιτητικής Ζωής, Εράσμους καθώς και των Φοιτητικών Ομίλων.

Παράλληλα, με τη συμμετοχή στην «Ημέρα Γνωριμίας», οι ενδιαφερόμενοι θα γνωρίσουν από κοντά τις σύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις του Τεχνολογικού Πανεπιστήμιου.

Στη διάρκεια της  εκδήλωσης θα προσφερθεί ελαφρύ γεύμα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Πατήστε εδώ για το Πρόγραμμα

Πατήστε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή