Αρχική Τελευταία Νέα Τι αναφέρει το Υπ. Παιδείας για το Δημοτικό Σχολείο Παρεκκλησιάς

Τι αναφέρει το Υπ. Παιδείας για το Δημοτικό Σχολείο Παρεκκλησιάς

«η σημερινή διαμαρτυρία κρίνεται αχρείαστη, υπερβολική και άστοχη…»

 

Προσχέδια έχουν ήδη ετοιμάσει οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ) που αφορούν τον παιδαγωγικό ανασχεδιασμό των χώρων στο Δημοτικό Σχολείο Παρεκκλησιάς, με βάση τα υφιστάμενα πρότυπα του κτηριολογικού προγράμματος, συμπεριλαμβανομένων κατεδαφίσεων και νέων επεκτάσεων.

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΥΠΑΝ, σε σχέση με τη σημερινή διαμαρτυρία του Συνδέσμου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Παρεκκλησιάς για τις κτηριακές υποδομές.

Σημειώνεται ότι μετά το πέρας της διαδικασίας σχεδιασμού, το έργο θα περιληφθεί στον προϋπολογισμό με στόχο την υλοποίησή του.

Όπως γίνεται αντιληπτό, αναφέρει το Υπουργείο, η διαδικασία έχει ήδη δρομολογηθεί, ο Σύνδεσμος Γονέων του σχολείου είχε ενημερωθεί γραπτώς για τα πιο πάνω και ως εκ τούτου «η σημερινή διαμαρτυρία κρίνεται αχρείαστη, υπερβολική και άστοχη».

Παράκληση του ΥΠΑΝ είναι όπως οι διάφοροι φορείς απευθύνονται στις αρμόδιες υπηρεσίες του για ενημέρωση, ώστε να αποφεύγεται αχρείαστη ταλαιπωρία των παιδιών, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ