Αρχική Εκδηλώσεις Τι έρχεται στο Μy Mall φέτος τα Χριστούγεννα!

Τι έρχεται στο Μy Mall φέτος τα Χριστούγεννα!

Μια μαγευτική εμπειρία τρισδιάστατης προβολής 360° που έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο, τα φετινά Χριστούγεννα.

 

Σε έναν κόσμο που εξελίσσεται διαρκώς με την τεχνολογία να διανοίγει νέους ορίζοντες εξερεύνησης το MYMALL Limassol ανακοινώνει μια πρωτοποριακή προσθήκη για τη σύγχρονη τέχνη στην Κύπρο, με την ημερομηνία των επίσημων εγκαινίων να είναι την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στις 20:00.

Πιο συγκεκριμένα το MYMALL Limassol σε συνεργασία με τη Dome Show Entertainment B.V., μια εταιρεία δημιουργικής ψυχαγωγίας με έδρα το Άμστερνταμ, πρόκειται να αποκαλύψει μια ανεπανάληπτη εμπειρία τέχνης και ψυχαγωγίας με την αξιοποίηση του Dome, ενός επαναστατικού θόλου 3D προβολής 360°.

Για πρώτη φορά στην Κύπρο, από τις 24 Νοεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου, το MYMALL Limassol θα φιλοξενήσει τον εντυπωσιακό θόλο 3D προβολής 360° στο χώρο στάθμευσης, μια κολοσσιαία κατασκευή διαμέτρου 25 μέτρων και ύψους 12,5 μέτρων, που μοιάζει με φουτουριστικό UFO. Ολόκληρη η εσωτερική επιφάνεια του θόλου λειτουργεί ως μια απρόσκοπτη οθόνη, η οποία θα περιβάλλει τους επισκέπτες, οδηγώντας τους σε έναν καθηλωτικό κόσμο τέχνης και δημιουργικότητας.

«Ο θόλος δεν είναι απλώς μια καλλιτεχνική εγκατάσταση, αποτελεί μια πύλη σε μια νέα διάσταση καλλιτεχνικής έκφρασης», ανέφερε η κ. Μαρία Αντωνιάδου, Marketing Manager του MYMALL Limassol , «η συνεργασία με τη Dome Show Entertainment B.V. ευθυγραμμίζεται απόλυτα με την πρόθεσή μας να προσφέρουμε και αυτά τα Χριστούγεννα μοναδικές και καινοτόμες εμπειρίες στους επισκέπτες μας», κατέληξε η ίδια.

Η εμπειρία του Dome ξεκινά με την έναρξη του Damian Force Dome Show, μιας πρωτοποριακής μουσικής και ταυτόχρονα οπτικής συναυλίας που θα παρουσιαστεί στο κοινό σε μορφή 360°. Ο δημοφιλής DJ, παραγωγός και δημιουργός του σόου, Damian Force έχει ετοιμάσει ένα καθηλωτικό ταξίδι όπου η μουσική και τα οπτικά στοιχεία θα συνυπάρχουν, δημιουργώντας μια αρμονική σύνθεση η οποία θα συμβαδίζει ρυθμικά με την κάθε νότα.

Μετά τα εγκαίνια και καθ’ όλη τη διάρκεια του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου, ο Θόλος μεταμορφώνεται σε πλανητάριο, όπου θα προβάλλονται διαστημικές ταινίες στα ελληνικά, τα αγγλικά και τα ρωσικά και επίσης διάφορες Χριστουγεννιάτικες παραστάσεις στις 3 γλώσσες.

Η συνεργασία του MYMALL Limassol και της Dome Show Entertainment B.V. υπόσχεται να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο βιώνεται η τέχνη, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ καλλιτεχνών και θεατών με έναν τρόπο που κάποτε ήταν αδιανόητος. Το μόνο που απαιτείται για το ταξίδι σε μια άλλη πραγματικότητα είναι η είσοδος στο εσωτερικό του Dome, το σημείο όπου η ανθρώπινη φαντασία, η τεχνολογίας αιχμής και η τέχνη έχουν δώσει ραντεβού.

Μη χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος αυτού του εξαιρετικού ταξιδιού.

H προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει. https://www.soldoutticketbox.com/easyconsole.cfm/page/event/event_id/2805/lang/el