Αρχική Τελευταία Νέα Τι κατέδειξε η νεκροτομή επί της σορού της 26χρονης Κυριακής που έχασε...

Τι κατέδειξε η νεκροτομή επί της σορού της 26χρονης Κυριακής που έχασε την ζωή της σε τροχαίο

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό της Κυριακής Ευαγγέλου η οποία βρήκε τραγικό θάνατο το μεσημέρι της Τρίτης (14/3), μετά από τροχαίο δυστύχημα στην οδό Ιδαλίου με κατεύθυνση από την Ποταμιά προς το Δάλι.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νενομισμένης νεκροτομής, ο θάνατος της 26χρονης επήλθε από κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων, πολλαπλές ρήξεις αγγείων θωρακικής και κοιλιακής χώρας λόγω τροχαίου.

Πώς έγινε το θανατηφόρο

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, αυτοκίνητο που οδηγούσε η άτυχη 26χρονη στον πιο πάνω δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, το αυτοκίνητο εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με όχημα τύπου βαν που οδηγούσε 48χρονος κάτοικος της επαρχίας Λευκωσίας.

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο της. Σε ιδιωτικό νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο 48χρονος όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Στον 48χρονο διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ και ναρκοτέστ με μηδενική ένδειξη ενώ σύμφωνα με τις προκαταρτικές εξετάσεις, η Ευαγγέλου δεν έφερε ζώνη ασφαλείας.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.