Αρχική BusinessNews Τιμητική διάκριση για τη Melco στα Global Gaming Awards της Ασίας

Τιμητική διάκριση για τη Melco στα Global Gaming Awards της Ασίας

Η εταιρεία έλαβε το βραβείο «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της Χρονιάς»

 

Μακάο, 16 Σεπτεμβρίου, 2022 – Το τιμητικό βραβείο «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της Χρονιάς» έλαβε η Melco, διαχειρίστρια εταιρεία των Cyprus Casinos (C2) και του City of Dreams Mediterranean, του πρώτου πολυθεματικού θερέτρου στην Κύπρο, στο πλαίσιο των Global Gaming Awards της Ασίας. Πρόκειται για τα πιο γνωστά βραβεία της βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών, τα οποία αναγνώρισαν την ενεργή συμβολή της Melco και τις καινοτόμες πρωτοβουλίες ΕΚΕ (Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης) που υιοθετεί για να προσφέρει πίσω στις κοινότητες που δραστηριοποιείται. Σε σύνολο 100 ολοκληρωμένου τύπου θέρετρων που λειτουργούν σε όλο τον κόσμο, η Melco κατάφερε να κερδίσει μία θέση στους επτά φιναλίστ και να ανακηρυχθεί νικήτρια στην κατηγορία της. Η εγνωσμένου κύρους κριτική επιτροπή του θεσμού αποτελείται από 30 και πλέον κορυφαία στελέχη του κλάδου της περιοχής Ασίας και Ειρηνικού.

Melco_CSR_2.JPG

Ο κ. Lawrence Ho, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Melco, δήλωσε: «Αισθανόμαστε μεγάλη τιμή που τα Global Gaming Awards Asia αναγνωρίζουν τις προσπάθειές μας να προσφέρουμε στις κοινότητες που δραστηριοποιούμαστε. Καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας αφουγκραστήκαμε τις ανάγκες της κοινωνίας για παροχή άμεσων και προληπτικών λύσεων. Η εθελοντική πρωτοβουλία Simple Acts of Kindness (Απλές Πράξεις Καλοσύνης) που βρίσκεται τώρα στη δεύτερη φάση, δίνει τη δυνατότητα στους συναδέλφους μας να αφιερώσουν χρόνο από το ωράριο εργασίας τους για βελτίωση της κοινότητας στην οποία ζουν. Η εταιρεία θα συνεχίσει να σχεδιάζει και να εφαρμόζει ουσιαστικά προγράμματα για παροχή υποστήριξης σε όσους έχουν ανάγκη, πάντα σε συνεργασία με τους κοινοτικούς εταίρους μας».

Σχετικά με το Simple Acts of Kindness:

Από το 2020, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Melco, κ. Lawrence Ho, παρακίνησε το προσωπικό της εταιρείας να υποστηρίξει την κοινότητα του Μακάο κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας, φροντίζοντας την τοπική κοινωνία μέσα από απλές πράξεις καλοσύνης. Η φιλοσοφία βασίζεται στην αρχή ότι τα μικρά πράγματα μπορούν να έχουν μεγάλο αντίκτυπο και κάθε άτομο μπορεί να κάνει κάτι για να αγγίξει τις καρδιές των ανθρώπων. Το 2021 η Melco κατέγραψε περισσότερες από 16.000 συμμετοχές σε 1.100 εθελοντικές δραστηριότητες, προς όφελος ηλικιωμένων, παιδιών, μικρομεσαίων επιχειρήσεων κ.α., μέσω συνεργασιών με τοπικές ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις) και κοινωνικούς εταίρους της εταιρείας. Σήμερα, η Melco συνεχίζει να προσφέρει ζεστασιά και φροντίδα στην τοπική κοινότητα μέσω απλών πράξεων καλοσύνης.