Αρχική Τελευταία Νέα Με την αξιοπιστία της Garmin Cyprus η χρονομέτρηση στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού

Με την αξιοπιστία της Garmin Cyprus η χρονομέτρηση στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού

Η Garmin Cyprus η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ρολογιών, αποτελεί και φέτος τον επίσημο χρονομέτρη του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού.
Το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της Κύπρου θα έχει τη σφραγίδα και την αξιοπιστία της Garmin Cyprus, αφού η εταιρία θα έχει την ευθύνη για τη χρονομέτρηση των δρομέων στις 5 διαδρομές του διημέρου, δίνοντας με ακρίβεια τα αποτελέσματα.
Η Garmin Cyprus
Η C.A.Petrides LTD ιδρύθηκε το 1978 από τον Chris Petrides με το όνομα Aquasof και αρχικά δραστηριοποιήθηκε στον ναυτιλιακό εξοπλισμό. Απέκτησε τη σημερινή ονομασία το 1992. Από το 1990 η C.A.Petrides LTD είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας Garmin για την Κύπρο και αποτελεί έναν από τους παλαιότερους αντιπροσώπους Garmin στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η Garmin σχεδιάζει, αναπτύσσει, κατασκευάζει και εμπορεύεται μια ποικιλόμορφη σειρά φιλικών προς τον χρήστη φορητών και σταθερών προϊόντων για το αυτοκίνητο, τη γυμναστική κτλ. Πλέον η Garmin είναι ο ηγέτης στην τεχνολογία δορυφορικής πλοήγησης.
ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού
Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού, αναμένεται να φιλοξενήσει και φέτος χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό το διήμερο 18 και 19 Μαρτίου 2023.
Με σημείο εκκίνησης το Μόλο Λεμεσού, ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού επιφυλάσσει ένα έντονο αγωνιστικό πρόγραμμα με 6 διαφορετικές διαδρομές καλώντας δρομείς όλων των ηλικιών και επιδόσεων να λάβουν μέρος στη μεγαλύτερη δρομική διοργάνωση του νησιού.
Το Σάββατο 18 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο Primetel Εταιρικός δρόμος 5 χλμ, ο οποίος δίνει την ευκαιρία σε οργανωμένα σύνολα (ομάδες και εταιρείες) να  δοκιμάσουν τα όρια τους, να διασκεδάσουν, να γίνουν ένα! Την ίδια ημέρα εκατοντάδες παιδιά θα ζήσουν την εμπειρία της συμμετοχής και θα απολαύσουν μία υπέροχη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα μέσα από τον Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race 1 χλμ!
Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής 19 Μαρτίου περιλαμβάνει διαδρομές που προσελκύουν κάθε χρόνο αθλητές υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο. Πρόκειται για το Μαραθώνιο Δρόμο 42 χλμ,  το Muskita Ημι-Μαραθώνιο Δρόμο 21 χλμ, τον Petrolina Δρόμο Ενέργειας 10 χλμ και τον Ατομικό Δρόμο 5χλμ.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:
https://www.limassolmarathon.com