Αρχική Τελευταία Νέα Μετά την ζέστη, αλλάζει το σκηνικό του καιρού – Έρχονται βροχές

Μετά την ζέστη, αλλάζει το σκηνικό του καιρού – Έρχονται βροχές

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα, κατά διαστήματα θα αιωρείται αραιή σκόνη, η οποία ωστόσο, υποχωρεί σταδιακά από απόψε.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά το απόγευμα, θα παρατηρούνται κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, ενώ προοδευτικά μέχρι το μεσημέρι θα πνέουν μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Παροδικά, στα νοτιοδυτικά παράλια θα πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα αρχικά θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο σταδιακά μέχρι το απόγευμα θα καταστεί λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 32 στα νότια παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο αργότερα στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από βορειοδυτικές διευθύνσεις και στα βόρεια παράλια νοτιοδυτικοί, αρχικά μέτριοι και τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Σταδιακά όμως, οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 16 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο παροδικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, ιδιαίτερα στο δυτικό μισό του νησιού, όπου και δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη, ελαφρά βροχή. Το πεδίο των ανέμων θα είναι ενισχυμένο, ιδιαίτερα στις παράλιες περιοχές.

Την Παρασκευή αρχικά αναμένονται μεμονωμένες, ελαφρές κυρίως βροχές στα δυτικά, ενώ αργότερα, τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και πιθανό και μεμονωμένη, σύντομη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά αλλά και σε περιοχή του εσωτερικού. Το Σάββατο αναμένονται μεμονωμένες βροχές και πιθανό και εκδήλωση μεμονωμένης καταιγίδας, κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, κυρίως στα ορεινά αλλά και σε περιοχή του εσωτερικού.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση την Πέμπτη, μη αξιόλογη μεταβολή την Παρασκευή και μικρή άνοδο το Σάββατο, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

  •  
Προηγούμενο άρθροΞάφρισε από εταιρεία στη Λεμεσό 93 χιλιάδες ευρώ το 2019 και την έπιασαν στην Ισπανία
Επόμενο άρθροΗ Βασούλα είναι μόλις 6 μηνών και χρειάζεται τη βοήθειά μας