Αρχική Τελευταία Νέα Τμήμα Μετεωρολογίας – 1ο Δελτίο Καιρού 01/04/24

Τμήμα Μετεωρολογίας – 1ο Δελτίο Καιρού 01/04/24

Ασθενής ψηλή πίεση και σχετικά θερμή και ξηρή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη κατά διαστήματα.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί και αργότερα θαλάσσιοι, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 27 στα παράλια και στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νοτιοανατολικά και βόρεια παράλια, στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο μέχρι την Τετάρτη και μικρή πτώση την Πέμπτη, και θα κυμαίνεται αρκετά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.