Αρχική Τελευταία Νέα Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίο Καιρού 24/2/24

Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίο Καιρού 24/2/24

Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και το απόγευμα πιθανόν να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα νοτιοδυτικά και στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις που δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά. Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και πιθανόν να πέσουν μεμονωμένες βροχές, ενώ στην ατμόσφαιρα ενδέχεται να αιωρείται αραιή σκόνη. Την Τρίτη τοπικά αυξημένες νεφώσεις δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Κυριακή και σταδιακή πτώση μέχρι την Τρίτη για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.