Αρχική Τελευταία Νέα Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 19/1/2024

Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 19/1/2024

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, αλλά σε δυτικά κυρίως τμήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.

Παροδικά, αναμένεται να εμφανίζονται και αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Αργότερα και κατά τις αυγινές ώρες, δεν αποκλείεται τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση, κυρίως στο εσωτερικό και σε ανατολικές περιοχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και παροδικά τοπικά στα παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 10 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις, παρόλο που αρχικά θα παρατηρηθούν και αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, αρχικά ασθενείς, 3 μποφόρ και σταδιακά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και στα νοτιοδυτικά παράλια, στους 20 στα δυτικά παράλια, στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.