Αρχική Τεχνολογία To επόμενο iPhone δεν θα έχει Home Button

To επόμενο iPhone δεν θα έχει Home Button

To κεντρικό πλήκτρο για την είσοδο στο μενού του iPhone ενδέχεται να λάμψει δια της απουσίας του στο επερχόμενο iPhone. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Next Web, το κεντρικό πλήκτρο το iPhone είναι μεν εικονικό και χαρακτηρίζει το design του smartphone της Apple, αλλά δεν φαίνεται να αποτελεί απαραίτητο στοιχείο του τεχνολογικού εξοπλισμού της συσκευής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το The Next Web, η Apple θέλει να εκμεταλλευτεί τον χώρο που καταλαμβάνει το κεντρικό πλήκτρο του iPhone και να μεγαλώσει το μέγεθος της οθόνης του, χωρίς να επεμβαίνει στο πλαίσιο.

Οι εκτιμήσεις λένε ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορεί να μεγαλώσει η διαγώνιος της οθόνης του μελλοντικού iPhone κατά 0.2 ίντσες περίπου, κάτι που δεν είναι αμελητέο. Ένα άλλο πλεονέκτημα της εξάλειψης του Home Button από το μελλοντικό iPhone συνίσταται στο ότι θα εξοικονομηθεί χώρος και στο εσωτερικό προκειμένου να μπορέσουν να χωρέσουν με μεγαλύτερη άνεση τα εσωτερικά στοιχεία του τεχνολογικού εξοπλισμού.

Αυτό θα μπορούσε να έχει εμφανή πλεονεκτήματα σε σχέση με το μέγεθος της εσωτερικής μνήμης ή σε σχέση με την χωρητικότητα της μπαταρίας του.

Το στοιχείο που μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα είναι το Touch ID, το οποίο θα πρέπει να μετακινηθεί από το μπροστινό μέρος και να βρει θέση σε άλλο σημείο, αλλά αυτό δεν είναι κάτι περίεργο, αφού πολλά smartphones έχουν τον αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος. Μένει να δούμε τι θα αποφασίσει να κάνει η Apple με το iPhone που θα κάνει την εμφάνισή του μέσα στο 2017.

ΠΗΓΗ: pestaola.gr

[wp-rss-aggregator source=”92647” limit=”8”]…