Αρχική Τελευταία Νέα To “μικρό” παλάτι της Σακίρα στην Πέγεια

To “μικρό” παλάτι της Σακίρα στην Πέγεια

Μπορεί η είδηση του Μαλαισιανού καταζητούμενου, η εμπλοκή της εκκλησίας με πολλά ευρώ, και όλα όσα συμβαίνουν στο τόπο μας μόνο σαπίλα και διαφθορά να θυμίζουν…

Ωστόσο η είδηση οτι η Σακίρα αγόρασε σπίτι στην Κύπρο μάλλον μας κάνει να νιώθουμε οτι κάπου υπάρχουμε σε αυτό τον χάρτη και ίσως κάποιοι όπως το ζεύγος Shakira-Pique θέλουν να έχουν υπέροχες οικογενιακές στιγμές στο νέο τους σπίτι στην Κύπρο.

Η είδηση έγινε γνωστή, για πρώτη φορά, μέσα από την εκπομπή «50 minutes inside» που παρουσιάζει ο Νίκος Αλιάγας στο γαλλικό δίκτυο TF1. Στο συγκεκριμένο επεισόδιο η εκπομπή ανέδειξε τις ομορφιές της Κύπρου, με ιδιαίτερη έμφαση στον Ακάμα, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως πλέον η Shakira μαζί με τον σύζυγό της είναι ιδιοκτήτες πολυτελούς έπαυλης στην περιοχή της Πέγειας.

Η Shakira όσες φορές επισκέφθηκε την Κύπρο έως σήμερα, το κάνει χρησιμοποιώντας το ιδιωτικό της τζετ, ενώ ουκ ολίγες φορές συνοδεύεται από διάσημους φίλους της.

Η έπαυλη 800 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται στην περιοχή Ακρωτηρίου Αγίου Γεωργίου της Πέγειας και είναι κτισμένη σε γη 2.500τ.μ.,  διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια, ένα δωμάτιο έχει διαμορφωθεί σε home cinema, τεράστιο σαλόνι, κάβα με κρασιά, τζακούζι, σπα, θερμαινόμενη πισίνα και μεγάλη εξωτερική πισίνα με κήπους.  

Φώτο από το σπίτι:

cache 728x3000 Analog medium 813363 236461 41.width 1024

cache_728x3000_Analog_medium_813362_269813_41.width-1024_RdgAnxw.jpg