Αρχική Τελευταία Νέα Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Πανεπιστήμιου Κύπρου στην Σοφία: “Την χαρακτήριζε το ήθος,...

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Πανεπιστήμιου Κύπρου στην Σοφία: “Την χαρακτήριζε το ήθος, το γλυκό της χαμόγελο και η απέραντη αισιοδοξία της για τη ζωή”

Στα μαύρα βύθισε τη Λεμεσό ο θάνατος της 21χρονης Σοφίας Παπαδοπούλου.

Η 21χρόνη Σοφία σπούδαζε Χημεία στο Πανεπιστήμιο Κύπρου που εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας βαθιά θλίψη για το χαμό της.

Η ανακοίνωση:

Με βαθιά θλίψη το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Τμήμα Χημείας ανακοινώνουν την απώλεια της τεταρτοετούς φοιτήτριας του προπτυχιακού προγράμματος Χημείας, Σοφίας Παπαδοπούλου, που απεβίωσε την Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 σε ηλικία 21 ετών, μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Η Σοφία ήταν ένα αξιοθαύμαστο, ευχάριστο και κοινωνικό άτομο. Την χαρακτήριζε το ήθος, το γλυκό της χαμόγελο και η απέραντη αισιοδοξία της για τη ζωή. Πάρα της δυσκολίες που αντιμετώπιζε, η αγάπη της για τη Χημεία, η αφοσίωσή της, η εργατικότητά της και ο πρόσχαρος χαρακτήρας της την έκαναν μια ξεχωριστή παρουσία, που οι καθηγητές και οι συμφοιτητές της θα θυμούνται πάντα με ένα χαμόγελο στα χείλη.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Τμήμα Χημείας εκφράζουν στα μέλη της οικογένειάς της, στους συγγενείς και στους φίλους της τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια.

Η κηδεία θα τελεστεί το Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου στις 10:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά Αιτωλού και η ταφή στο κοιμητήριο της Σφαλαγγιώτισσας.