Αρχική Portfolio Το «Art in the city» είναι εδώ: Η Σειρά Αφιερωμάτων προς τιμήν...

Το «Art in the city» είναι εδώ: Η Σειρά Αφιερωμάτων προς τιμήν των Κυπρίων Καλλιτεχνών τώρα διαθέσιμη στο YouTube!

Το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών ανακοινώσε την εγκαίνιαση μιας νέας σειράς αφιερωμάτων με τον τίτλο “Art in the city”. Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, παρουσιάζεται το έργο Κυπρίων καλλιτεχνών από διάφορους τομείς της τέχνης με μια άλλη οπτική γωνία, στην προσπάθειά μας να αναδείξουμε την ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου.

Το “Art in the city” αποτελεί ένα επίκαιρο εγχείρημα που προβάλλει τη ζωή και τη δράση των Κυπρίων καλλιτεχνών μέσα από ποιοτικές παραγωγές βίντεο. Με το βλέμμα πάνω στην καλλιτεχνική πορεία και τις εμπνεύσεις τους, αυτή η σειρά αφιερωμάτων θα παρουσιάσει τον ταλαντούχο κόσμο της τέχνης της Κύπρου με έναν νέο, δροσερό τρόπο.

Τα βίντεο της σειράς “Art in the city” είναι ήδη διαθέσιμα στο YouTube και μπορείτε να τα παρακολουθήσετε εδώ: Art in the city YouTube Playlist

Το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών αναλαμβάνει τη διοργάνωση και την εκτέλεση αυτής της πρωτοβουλίας με σκοπό να φέρει το κυπριακό ταλέντο στο προσκήνιο. Οι καλλιτέχνες, μέσα από τα βίντεο, θα μοιραστούν τις εμπειρίες και την αγάπη τους για την τέχνη με το ευρύ κοινό.

Το “Art in the city” υπόσχεται να είναι μια συναρπαστική εμπειρία για όλους όσοι αγαπούν την τέχνη και την πολιτιστική ποικιλομορφία της Κύπρου. Αναμένουμε με ανυπομονησία να μοιραστούμε αυτήν την απίθανη πορεία μαζί σας.

Προηγούμενο άρθροΟ Daniel έφτασε στη Λιβύη! 2000 νεκροί από το πέρασμα του! (ΒΙΝΤΕΟ)
Επόμενο άρθροΠιάνουν δουλειά οι πέντε φρουροί στο συγκρότημα στη Χλώρακα-Συνεχίζονται οι περιπολίες στην περιοχή