Αρχική Portfolio Το Blue Heart αποκαλύπτεται και παρουσιάζει τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη...

Το Blue Heart αποκαλύπτεται και παρουσιάζει τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Φουρέιρα στη Λεμεσό!

Μια μεγαλειώδης εκδήλωση στις 19 Δεκεμβρίου!

Όλες οι πληροφορίες για προπώληση εισιτηρίων

 

Η καρδιά του MC Group χτυπά μέσα από το Blue Heart! Τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό που επιβεβαιώνει ότι κάθε επιχειρηματική προσπάθεια είναι ολοκληρωμένη όταν συνοδεύεται από συμμετοχή και δράση για την κοινωνία.

Το Blue Heart Foundation αποκαλύπτεται στο ευρύ κοινό την Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό Αθλητικό Κέντρο Σπύρος Κυπριανού στη Λεμεσό.

Δυο Φωνές… Μια Μπλε Καρδιά!

Κωνσταντίνος Αργυρός και Ελένη Φουρέιρα, έρχονται στη Λεμεσό, σε μια μοναδική μουσική συνύπαρξη και ενώνουν τις φωνές τους, δίνοντας παλμό στο όραμα και τη δράση του Blue Heart.

Μαζί με τους δύο κορυφαίους καλλιτέχνες, φωτίζουμε με χρώμα μπλε… την ελπίδα, την αλληλεγγύη και τις ζωές συνανθρώπων μας!

Το Blue Heart, δημιουργήθηκε για να προσφέρει στήριγμα εκεί που υπάρχει ανάγκη και να επιστρέψει στους πολίτες όσα αυτονόητα δικαιούνται αλλά αδυνατούν να εξασφαλίσουν. Ένας δυναμικός και πολύπλευρος Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, που στοχεύει στην άμεση αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών και την ουσιαστική στήριξη συνανθρώπων μας που βιώνουν οικονομική ανέχεια, φαινόμενα bullying, βίας και κακοποίησης. Στηρίζεται σε ένα μεγάλο δίκτυο ανθρώπων που ενώνουν εθελοντικά τις δυνάμεις τους. Συμπορευθείτε κι εσείς μαζί μας και γίνεται μέρος της μεγάλης αυτής προσπάθειας για ισόρροπη πρόοδο της κοινωνίας.

Όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για την ενδυνάμωση του κοινωνικού έργου του Blue Heart, την οικονομική ενίσχυση άπορων οικογενειών, τη στήριξη ευάλωτων ομάδων και παιδιών, τη συλλογή αγαθών για ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, την καλλιέργεια κουλτούρας για την αποδοχή της διαφορετικότητας.

Η κορυφαία συναυλία της χρονιάς, γίνεται πράξη με την πολύτιμη αρωγή των Υποστηρικτών, του πολυδιάστατου έργου του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Blue Heart.

Προπώληση Εισιτηρίων: ticketmaster

Πληροφορίες: Τηλ: 70000155

Υποστηρικτές: Signet, Island Oil Holdings, Dynatron, Laiko Cosmos Trading, Hellenic Bank, Remedica, A&P Christofi Bros Constructions.