Αρχική Πρόταση To Columbia Steak House στέφθηκε «Best Steakhouse 2020»

To Columbia Steak House στέφθηκε «Best Steakhouse 2020»

Το όνομα «Columbia Steak House» είναι αδιαμφισβήτητα συνώνυμο με την εκλεπτυσμένη ποιότητα, πράγμα το οποίο αναγνωρίστηκε για ακόμη μια φορά με την επιβράβευση του εστιατορίου στην τελετή Cyprus Eating Awards 2020, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, το Columbia Steak House στέφθηκε «Best Steakhouse 2020» στην ειδική κατηγορία Check In Special Award «The Steak Houses», η οποία συμπεριελάμβανε έξι συνολικά υποψήφια εστιατόρια, από όλη την Κύπρο.

«Η φετινή βράβευση έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς», δήλωσε ο Διευθυντής, κ. Στέφανος Καραγεωργίου, επισημαίνοντας πως «πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά με άνευ προηγουμένου προκλήσεις για κάθε επαγγελματία, ειδικά στον τομέα της εστίασης». Συνέχισε λέγοντας πως «το βραβείο ανήκει σε όλη την ομάδα του Columbia Steak House, η οποία αποτελείται από άρτια καταρτισμένο προσωπικό που πρεσβεύει καθημερινά τις αξίες του εστιατορίου, μέσα από το πάθος και την επίμονη αφοσίωση στο έργο που εκτελούν.» Τέλος, τόνισε πως «η υπόσχεσή μας να προσφέρουμε πάντα μια μοναδική εμπειρία μέσα από τη συνοχή, τα ποιοτικά πιάτα και την υποδειγματική εξυπηρέτηση, δεν είναι απλά δέσμευση, αλλά θεμελιώδη αρχή και ουσιαστικός τρόπος λειτουργίας, που ακολουθούμε από την πρώτη κιόλας μέρα ίδρυσής μας».

«Ευγνωμοσύνη και τιμή» εξέφρασε και ο Executive Chef, κ. Στάθης Κόκκαλης, ο οποίος ανέλαβε το Columbia Steak House τον Οκτώβριο του 2019, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την ήδη κορυφαία φήμη του εστιατορίου με την έμπειρη και πολυβραβευμένη γαστρονομική του σφραγίδα, προσθέτοντας και τις δικές του ξεχωριστές πινελιές στο μενού, με έμφαση στο fine dining.

Με σταθερά signature specials, περίφημα USDA Black Angus steaks, αναβαθμισμένο εσωτερικό χώρο με ολοκαίνουριο μπαρ και πλούσια κάβα εφοδιασμένη με αποκλειστικά ποτά, ουίσκι και κρασιά, από όλο τον κόσμο, το Columbia Steak House αντιπροσωπεύει δικαίως και επακριβώς όλα όσα χαρακτηρίζουν την πιο πρόσφατη του νίκη, με τον τίτλο Best Steakhouse της Κύπρου.

Περισσότερες πληροφορίες: www.columbiaplaza.com/columbia-steak-house