Αρχική Πρόταση Το εμπνευσμένο Limassol Del Mar – The Signature Collection συνεχίζει να αναπτύσσεται...

Το εμπνευσμένο Limassol Del Mar – The Signature Collection συνεχίζει να αναπτύσσεται (PHOTOS)

Εμπνευσμένη συνεργασία εσωτερικού σχεδιασμού και αρχιτεκτονικής για πρώτη φορά στην Κύπρο

 

Το Limassol Del Mar, για πρώτη φορά στην Κύπρο, ανακοινώνει μια συνεργασία-ορόσημο με τον περίφημο ιταλικό Οίκο εσωτερικής διακόσμησης, Gianfranco Ferré Home, μέλος του Ομίλου Jumbo Group. Ο Οίκος έχει αναλάβει την επίπλωση της ναυαρχίδας των παραλιακών αναπτυξιακών έργων της Κύπρου, το Limassol Del Mar – The Signature Collection.

Διαμερίσματα και ρετιρέ δύο μέχρι έξι υπνοδωματίων

Delmaaarr1 1

Κάθε διαμέρισμα του Signature Collection θα είναι ξεχωριστά επιπλωμένο από τον Οίκο Gianfranco Ferré Home, προσφέροντας στους ιδιοκτήτες μια σπάνια ευκαιρία να αποτελέσουν μέρος ενός από τους πιο πολυπόθητους προορισμούς του νησιού. Αναγνωρισμένος ως ο «αρχιτέκτονας της μόδας», μια προσωπικότητα του ιταλικού στυλ και μια ιδιοφυία των γεωμετρικών μοτίβων, ο Gianfranco Ferré μέσω του ομώνυμου Οίκου, θα προσδώσει ένα νέο επίπεδο ποιότητας και τεχνογνωσίας στον σχεδιασμό του έργου.

Το Signature Collection προσφέρει μια σειρά από διαμερίσματα και ρετιρέ των δύο μέχρι έξι υπνοδωματίων. Διαθέτουν πανέμορφα διαμορφωμένα μπαλκόνια με πανοραμική θέα που συνδυάζει το γαλάζιο της θάλασσας με το αστικό τοπίο της Λεμεσού.

Delmaaarr1 2

Στο σχέδιο επίπλωσης περιλαμβάνονται έπιπλα για όλους τους χώρους των διαμερισμάτων. Έχουν σχεδιαστεί έπιπλα ειδικά για το σαλόνι, την τραπεζαρία, την κουζίνα και τα υπνοδωμάτια, τα οποία θα συμπληρώνουν φωτιστικά, είδη στολισμού αλλά και μέχρι και κλινοσκεπάσματα τα οποία θα φέρουν το λογότυπο και την υπογραφή του οίκου. Στην ουσία, παραδίδεται ολοκληρωμένο διαμέρισμα στον πελάτη, έτοιμο για άμεση κατοίκηση. 

Η υπογραφή του Gianfranco Ferré Home, και στους κοινόχρηστους χώρους

Delmaaarr1 4

Πέραν από την επίπλωση των διαμερισμάτων, ο οίκος θα βάλει το στυλ και την υπογραφή του και στους δημόσιους χώρους. Ο χώρος υποδοχής αλλά και όλος ο όροφος όπου θα φιλοξενούνται οι υπηρεσίες για τους ένοικους, όπως το εστιατόριο, το lounge και το bar θα επιπλωθούν και θα διακοσμηθούν από την κολεξιόν του Gianfranco Ferré Home. Η συγκεκριμένη συλλογή είναι εμπνευσμένη από τα χρώματα της θάλασσας αλλά και το κυματιστό σχήμα του έργου.

Η κα Ελευθερία Βοσκαρίδου, Marketing & PR Manager του Limassol Del Mar ανέφερε σχετικά:

Delmaaarr1 3

“Όταν αποφασίστηκε αυτή η νέα συνεργασία, θεωρήσαμε απαραίτητο να ετοιμάσουμε μια νέα εικόνα και ταυτότητα, η οποία να χαρακτήριζε την μοναδικότητά της. Με την ευκαιρία αυτή λοιπόν, έχει σχεδιαστεί ένα νέο λογότυπο, το The Signature Collection, στο οποίο πρωταγωνιστεί ένα διαμάντι, δηλαδή μοναδικό, ξεχωριστό, συλλεκτικό, έτσι όπως θα είναι και αυτά τα ιδιαίτερα και περιορισμένα σε αριθμό διαμερίσματα. Με αυτό το λογότυπο και αυτή την κολεξιόν εσωτερικού σχεδιασμού, νιώθουμε ότι το προϊόν μας αναβαθμίζεται και γίνεται αντάξιο της κλάσης και της εμβέλειας του οίκου Gianfranco Ferré Home. Είμαστε περήφανοι για την αποκλειστική συνεργασία με τον Όμιλο Jumbo Group. Η απαράμιλλη αισθητική του Gianfranco Ferré Home, θα προσδώσει μια νέα έννοια στο πολυτελές lifestyle, στην Κύπρο.”

Delmaaarr1 6

Facts & Figures 

Η πρώτη φάση έχει ήδη πωληθεί

Από τα 50 διαμερίσματα του Signature Collection έχουν ήδη γίνει κρατήσεις και πωλήσεις

Το αγοραστικό κοινό προέρχεται από 17 διαφορετικές εθνικότητες, σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται κορυφαίοι επενδυτές από ολόκληρο τον κόσμο και την Κύπρο

Αυτή τη στιγμή το εργοτάξιο εργοδοτεί άμεσα ή έμμεσα πλέων των 200 ατόμων