Αρχική Τελευταία Νέα Το Γ Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού κλείνει ένα αιώνα ζωής

Το Γ Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού κλείνει ένα αιώνα ζωής

Γ’ Δημοτικό Λεμεσού …1923 – 2023 : Το σχολείο μας κλείνει ένα αιώνα ζωής
Το σχολείο μας, ένα από τα πρώτα Δημοτικά σχολεία της πόλης μας με μεγάλη ιστορία, τον επόμενο χρόνο συμπληρώνει τα 100 του χρόνια.
100 χρόνια το Γ’ Δημοτικό Λεμεσού στέκει ως ένα στολίδι στο κέντρο της πόλης και σε αυτό έχουν φοιτήσει παππούδες, παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα και τρισέγγονα. Από εδώ έχουν περάσει απλοί άνθρωποι αλλά και πρόσωπα που στη συνέχεια της ζωής τους έπαιξαν σημαντικό ρόλο σε πολλούς τομείς της κοινωνικής ζωής.
Με την ευκαιρία των 100 χρόνων, ο Σύνδεσμος Γονέων, η Διεύθυνση και οι Δάσκαλοι, απευθύνουμε πρόσκληση σε Απόφοιτους, πρώην Εκπαιδευτικούς του Σχολείου, πρώην Μέλη Συνδέσμων Γονέων και όποιους άλλους ενδιαφέρονται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στον προγραμματισμό των εορταστικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων που θα γίνουν την επόμενη σχολική χρονιά.
Επίσης, κάνουμε έκκληση σε όσους διαθέτουν οπτικοακουστικό υλικό, φωτογραφίες ή άλλα ιστορικά ντοκουμέντα να μας τα δώσουν για τη δημιουργία ένας πλούσιου ψηφιακού αρχείου (το υλικό θα αντιγραφεί και θα επιστραφεί εκτός αν πρόκειται να δωρηθεί στο Σχολείο από τους ιδιοκτήτες). Επιπρόσθετα παρακαλούμε, όσους θυμούνται χαρακτηριστικά περιστατικά από τη ζωή τους στο σχολείο να τα μοιραστούν μαζί μας.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, για να δηλώσετε ενδιαφέρον για συμμετοχή στις δράσεις αλλά και για αποστολή
κειμένων και άλλου υλικού, μπορείτε να στείλετε μήνυμα στην σελίδα του Συνδέσμου Γονέων στο ? Facebook (Γ Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού/ Σύνδεσμος Γονέων) ? στο τηλ. 25 692540 ή με email στο ? [email protected]