Αρχική Πρόσωπα Το λαμπερό πάρτι γενεθλίων του Γιάννη Λούτσιου στη Λεμεσό (VID)

Το λαμπερό πάρτι γενεθλίων του Γιάννη Λούτσιου στη Λεμεσό (VID)

Mε ένα λαμπερό πάρτι σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Park Lane Hotel γιόρτασε το περασμένο Σάββατο τα 50α του γενέθλια του ο γαμπρός του Προέδρου της Δημοκρατίας Γιάννης Λούτσιος.

 

Το παρόν τους στην λαμπρή τελετή έδωσαν πέραν των 300 εκλεκτών καλεσμένων μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. Εκεί ήταν και ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν μετά της συζύγου του Ροντίκα αλλά και ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης  Γιώργος Σαββίδης. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και γνωστές προσωπικότητες από την Ελλάδα όπως ο Ηλίας Ψινάκης αλλά και εξέχοντα μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας της χώρας, ενώ στο Park Lane Hotel βρέθηκαν και πολλοί Άραβες επιχειρηματίες.

Το κερασάκι στην τούρτα έμελλε όμως να τοποθετηθεί κατά τις μεταμεσονύκτιες ώρες όταν ο δεύτερος γαμπρός του Προέδρου της Δημοκρατίας Γιάννης Μισιρλής (σύζυγος της Ινώς Αναστασιάδη) ανέβηκε στην πίστα για να χορέψει…γυμνός από τη μέση και πάνω.

Πάντως η πλήρως επιτυχημένη βραδιά φαίνεται ότι είχε και το κόστος της, αφού σύμφωνα με τις εκτιμήσεις παρευρισκόμενων, τα έξοδα για το πάρτι-υπερπαραγωγή του γαμπρού του Προέδρου της Δημοκρατίας, μπορεί και να έφτασαν τις 100 χιλιάδες ευρώ…

Δείτε το Video στον Πολίτη ΕΔΩ: