Αρχική Portfolio Το LemesosBlog στο ανακαινισμένο Βερεγγάρια

Το LemesosBlog στο ανακαινισμένο Βερεγγάρια [Φωτογραφίες/Βίντεο]

Το ξενοδόχειο “στολίδι” του Πρόδρομου, το “Βερεγγάρια” έστρωσε κόκκινα χαλιά και ετοιμάζεται σιγά – σιγά να ανοίξει ξανά τις πύλες του και να υποδεχθεί κόσμο.

Ήδη το βράδυ της 10ης Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε gala δείπνο, παρουσία και του Προέδρου Χριστοδουλίδη. Στο δείπνο παρουσιάστηκε το όραμα της αναβίωσης του ιστορικού ξενοδοχείου καθώς και η σημασία της όλης ανάπτυξης για την περιοχή.

Να σημειώσουμε ότι το ξενοδοχείο βρίσκεται υπό ανακαίνιση και την δεδομένη χρονική περίοδο οι εργασίες βρίσκονται στη δεύτερη φάση και το πρότζεκτ μέχρι την ολοκλήρωση του αναμένεται να κοστίσει συνολικά στα 30-35 εκατομμύρια.

Να σημειώσουμε ότι την ανακαίνιση και την αποκατάσταση κάνει η εταιρεία ανάπτυξης οικιστικών και εμπορικών ακινήτων bbf: η οποία έχει αναλάβει τη φιλόδοξη αποστολή αναβίωσης και αναγέννησης του θρυλικού ξενοδοχείου, ενώ σε αυτό αναμένεται να ανοιχθούν περισσότερες από 100 νεές θέσεις εργασίας.

Το LemesosBlog.com ταξίδεψε μέχρι τον Πρόδρομο, μπήκε στα άδυτα του ξενοδοχείου των Βασιλιάδων και μέσα από το πλούσιο φωτογραφικό υλικό και τα βίντεο που μάζεψε θα προσπαθήσει να σας βάλει και εσάς στο ιστορικό αυτό ξενοδοχείο.

Οι φωτογραφίες μέσα από τον φακό του LemesosBlog από το ξενοδοχείο Βερεγγάρια: