Αρχική Τελευταία Νέα Το LemesosBlog στο μέτωπο της φωτιάς

Το LemesosBlog στο μέτωπο της φωτιάς [ΒΙΝΤΕΟ/ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Από το μεσημέρι της Πέμπτης (09/05) μαίνεται η πυρκαγιά στον Αγ. Σύλα η οποία έθεσε όλες τις Πυροσβεστικές Δυνάμεις της Κύπρου σε συναγερμό και οι οποίες μέχρι και αυτή την ώρα εργάζονται από ξηρά και από αέρα για την κατάσβεση των πύρινων μετώπων που ακόμη είναι ενεργά στην περιοχή.

Η ιστοσελίδα μας LemesosBlog βρίσκεται στο μέτωπο της φωτιάς και σας μεταφέρει μέσα από βίντεο και φωτογραφίες, την εικόνα και την κατάσταση που επικρατεί αυτή την ώρα στην περιοχή.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που έχουμε λάβει το κυρίως μέτωπο της φωτιάς που ακόμη μαίνεται έχει κατεύθυνση προς το φράγμα του Κούρρη, ενώ στο ύψος της βιομηχανικής περιοχής που νωρίτερα απειλήθηκε από τις φλόγες, υπάρχουν 4-5 μικρές εστίες οι οποίες φαίνεται ότι είναι διαχειρίσιμες.

Να σημειώσουμε ότι, στην βιομηχανική Ύψωνα που βρέθηκε νωρίτερα και ο φακός του LemesoBlog εντοπίσε και τον Δήμαρχο της περιοχής (βλ. κεντρική φωτογραφία), Παντελή Γεωργίου, να συνομιλεί με άτομο της Πολιτικής Άμυνας και να ενημερώνεται για την όλη εξέλιξη και το επιχειρησιακό έργο των δυνάμεων.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Περισσότερα σε λίγο…