Αρχική Τελευταία Νέα Το πρώτο κατάστημα JD #KingofTrainers έρχεται στην Κύπρο!

Το πρώτο κατάστημα JD #KingofTrainers έρχεται στην Κύπρο!

Στις αρχές του 2023, το MYMALL Limassol ετοιμάζεται να καλωσορίσει με μεγάλο ενθουσιασμό το πρώτο κατάστημα JD Sports της Κύπρου!

Ο βρετανικός κολοσσός JD Sports Fashion Plc., στον οποίο έχουν ενταχθεί τα Cosmos Sport από το 2021, αποτελεί ορόσημο σε ό,τι αφορά Premium Sports & Street Fashion, απαριθμώντας πάνω από 3.400 καταστήματα παγκοσμίως σε 32 χώρες!

Η ιστορία του JD ξεκινάει περίπου 40 χρόνια πριν στο Ηνωμένο Βασίλειο, με ιδρυτές τους John Wardle και David Makin, από τα αρχικά των οποίων το brand έλαβε το όνομά του. Στόχος του brand από την ίδρυσή του, ήταν να εμπνεύσει τη νέα γενιά μέσω της κουλτούρας του αθλητισμού, της μουσικής και του sports fashion.

Σήμερα, τα καταστήματα JD αποτελούν κορυφαίο προορισμό για όλες τις νέες Street Fashion συλλογές sneakers & sportswear προσφέροντας μια αναβαθμισμένη καταναλωτική εμπειρία σε συνδυασμό με δυνατά private labels, καθώς και με exclusive προϊόντα από τα πιο αυθεντικά brands, όπως Nike, Adidas, Jordan, Converse, Puma, Vans, New Balance, Reebok, Fila, Under Armour, The North Face, Tommy Hilfiger, Lacoste, Polo Ralph Lauren και πολλά άλλα.

Με ισχυρές αξίες που βασίζονται στην καινοτομία, την ανταγωνιστικότητα, την υπευθυνότητα και την ακεραιότητα, το κατάστημα JD Sports στο MYMALL Limassol αναμένεται να αποτελέσει τον αγαπημένο Athleisure προορισμό στην Κύπρο!